Reklama

Reklama

Sven Hjerson Agathy Christie

(seriál)
  • Švédsko Agatha Christies Sven Hjerson (více)
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Uzavřený, záhadný a silně citově založený Sven Hjerson byl kdysi uznávaným kriminálním profilovačem. Během své kariéry se podílel na mnoha významných případech, ale náhle se rozhodl odejít ze záře reflektorů - a nikdo neví proč. Klara Sandbergová - chaotická, odvážná a vřelá - je bývalá televizní producentka bulvárních pořadů. Navrhne kriminální pořad podle skutečných událostí s Hjersonem v hlavní roli, který může Sandbergové změnit kariéru i život, ale má to jeden háček - s Hjersonem se nikdy nesetkala. Příběh začíná ve chvíli, kdy se Hjerson právě dozvěděl o smrti své matky a je nucen se poprvé po více než 30 letech vrátit na Ålandy. Kláře se ho podaří vypátrat a dostat se na stejný trajekt, který na Ålandy směřuje. Když je na lodi zavražděn mladý novinář, začnou neochotný Hjerson a horlivá Klara řešit řadu záhadných vražd. (Viasat)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

papilon395 

všechny recenze uživatele

Nesourodá dvojice bývalého policejního vyšetřovatele a trhlé televizní produkční vstupuje na české televizní obrazovky v koprodukčním krimi seriálu. Chybí tomu jakékoli napětí, charisma i vtip. Takové lehce zapomenutelné. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže pěkná výprava, docela zajímavé případy, ale ty postavy to shazují. Duo vyšetřovatelů mi připadá dost neuvěřitelný. Postava Alströmové se nechá vydírat sexem a super detektiv Hjerson je zkrátka mimoň. Někdy jsem doopravdy fandil pachatelkám a pachatelům, protože ti alespoň jednali z nějakých uvěřitelných pohnutek. Zkrátka milý pan Hjerson je vrcholně nesympatická postava a pro mě zničil celý seriál. A hercem to nebude, protože jako Kenny Starfighter ve filmu Kenny Begins byl boží. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Průměr, a to ještě opravdu úplně průměrný nebo o něco horší. Tragicky napsané i zahrané postavy, nudné zápletky, absence jakéhokoliv vtipu, napětí či zajímavějšího nápadu. Sven Hjerson navíc nejen že je tragicky napsaný (hůř napsaná je snad už jenom ta Clara), ale postrádá jakékoliv charsima, jemuž by se alespoň blížil Poirotovi nebo svým popisům z knih Ariadny Oliverové z knih Agathy Christie. Dokoukal jsem to, ale případnou druhou řadu si velmi rád nechám ujít, protože kvalitních detektivek je víc než dost, a tahle se k nim opravdu neřadí ani náhodou. Znělka je fajn. 50%. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama