Reklama

Reklama

Eoneu Nal Uri Jib Hyeongwaeuro Myeolmangyi Deuleowassda

(seriál)
  • Jižní Korea 어느 날 우리 집 현관으로 멸망이 들어왔다 (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Tak Dong Kyung (Park Bo-young) pracuje jako redaktorka webových románů. V den výročí smrti jejích rodičů jí diagnostikují rakovinu mozku, zjistí, že je její přítel ženatý a vůbec se jí celý den děje jedna pohroma za druhou. V opilosti obviňuje svůj nešťastný život a přeje si zkázu světa, čímž neúmyslně přivolá smrťáka Myeol Manga (Seo In-guk), který v daný okamžik myslí na to samé. Uzavře s ním smlouvu, kdy zbývajících sto dní svého života prožije bez bolesti a smí si přát jedno libovolné přání, ale než zemře, musí také vyslovit přání zničení světa. Později zjistí, že za porušení této dohody zaplatí životem osoba, kterou bude v okamžiku své smrti milovat nejvíce... (Lucienka09)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Smrť k vašim službám, doslova a do písmena. myslím, že zatiaľ je toto pre mňa vrchol tohto roka. Neskutočne ma to bavilo, vládla tam neskutočná chémia medzi hlavnými predstaviteľmi, že ma až zarážalo, že až na niekoľko pusniek to ustáli v počestnom stave. Druhým úžasným párom bol Soo Hyeok Lee s partnerkou, ich príbeh by si v každom prípade zaslúžil samostatný seriál, mám ho rada a bol vo svojej postave úžasný. Príbeh ako taký, je pomerne plný životných múdrostí ale podaných v príjemnej forme. Boh, ktorého predstavovalo mladučké dievča, bol zaujímavý a všetko čo napáchal mu bolo odpustené. Od začiatku som mala neodvratné tušenie katastrofického konca a až do úplne posledného okamihu som niečo podobné čakala, v podstate, by som to možno bola aj vítala, chcelo sa mi poplakať si nad ich šťastím alebo nešťastím, pri nejakom konci, ktorý by prišiel ako blesk z jasného neba, ale žiaľ kórejské seriály tak zväčša nekončia, majú skôr radšej konce a žili šťastne až kým nepomreli. Napriek všetkému to ale bol úžasný zážitok na ktorý tak ľahko nezabudnem. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Že tohle bude můj šálek kávy jsem tušila už při prvních promo fotkách. Sladkobolný příběh, milé obsazení (a hlavně Seo In-guk)... a co se týče druhého páru, tak jsem samozřejmě fandila Kang Tae-oh :-) Moc se mi líbil námět i zpracování, ale uvědomuji si, že se toho vlastně za těch 16 dílů příliš nedělo (a nějaká ta nelogičnost se taky objevila) a i tak mě to dokázalo pohltit a já si užívala každou minutu. No a třešničkou na dortu je soundtrack, kterému vévodí Baekhyun, Seo In-guk a TXT. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Jsem zcela nekriticky nadšená a zcela neobjektivní. Vztahový kolečkový taneček nejdřív ano a pak ne mi normálně leze na nervy, ale tady nikoliv, jsem si vědoma všech plot holes v příběhu, vedlejší romantická linka byla utrápená a netrpělivě jsem čekala na skončení každé jejich scény (ještě nedávno jsem si myslela, že Kang Tae Oh má jen nevděčné role, ale začínám mít pocit, že je mi prostě jen protivný) a už jen tenhle kratinký výčet by mi stačil na snížení minimálně o hvězdičku, ale hlavní dvojice měla tak skvělou chemii a tak moc to mezi nimi jiskřilo, že těch pět prostě chci dát. Park Bo Young mi poprvé ani trochu nevadila, naopak se mi moc líbila, jak její herecký projev, tak i její postava a In Seo Guk je můj nejnovější crush. V mezidobí, kdy jsem nedočkavě čekala na nové díly, jsem s ním stihla vidět další dva seriály (protože nemůžu čekat pět dní, než znovu uvidím jeho horní ret) a v tomhle mě absolutně pohltil. Z těch dvou mě příjemně mrazilo v zádech a každičkou jejich scénu vytáhla ještě o stupínek výš hudba, všechno jsem jim to věřila a odpustila jsem jim i to, co by mi v jiném seriálu vadilo. Abych nezapomněla, interiér domu Myeol Mang byl skvostný a výborně se k jeho postavě hodil. VELKÝ SPOILER: dobrý konec jsem ani náhodou nečekala, myslela jsem si, že to skončí tak nešťastně, že nešťastněji by to ani skončit nemohlo, tj. oba mrtvý nebo utrápení ze smrti jednoho nebo druhého, možná by mě ani nezaskočilo, kdyby skutečně skončil celý svět, do poslední minutky jsem stále čekala něco ve smyslu City of Angels - nemusel by jí přejet zrovna náklaďák, ale třeba jen osobák. Rozhodně si ale nebudu stěžovat. Konec spoileru. Konec nebyl natahovaný, žádné otázky myslím nevyvstaly (ale hnala jsem se tak rychle do konce, že je docela možné, že mi něco uniklo) a už se těším, až uběhne nějaké množství času a já se podívám znovu. Mně se to prostě moc líbilo a doufám, že tyhle dva spolu nevidím naposledy. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má báječnou atmosféru, hudbu, vizuál a herecké výkony. Začátek mě zas tak nedostal, jak jsem čekala a necítila jsem moc chemii mezi hlavní dvojicí. Postupně jsem se do toho ale dostala. Dobře tam funguje i vedlejší romantická linka, která když ta první stávkuje, tak ji tahle nahradí. Byla jsem ráda, že je tu drama, které nemá vlastně žádného velkého záporáka. Jediný záporák je osud, proti kterému postavy bojují. A právě i když tu není postava, kterou by diváci nesnášeli a byla by ten typický padouch, tak to skvěle funguje!! Byly tam i velmi silné momenty, například při té scéně u kadeřnice jsem fakt brečela potoky slz. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Prvé časti sa mi veľmi páčili. Seo In-Guk super, ale je pravda, že tu nebol pre mňa až tak waw ako v The smile has left your smile. Možno mi tam vadila tá téma božstva a to okolo toho. Ale Seo In-Guk-ovi dokonale sadne úloha chladnej, tajomnej, nebezpečnej a nevyspytateľnej postavy, u ktorej sa postupne odkrýva tá citlivá, milujúca duša, z ktorej vám ide niekedy srdce puknúť. Musím priznať, že vedľajšia trojica postáv ma miestami zaujala viac. Príbeh školskej lásky so smutným koncom, stretnutie po rokov, oživenie citov a tá realita toho, že aj keď ste niekoho milovali pred rokmi, ten čas, čo ubehol neoklamete a city sa už proste stratili v čase. No miesto toho nájdete v sebe iné city. Lee Soo Hyuk bol pre mňa veľkým prekvapením. Veľmi zaujímavá postava. Na konci som mu dopriala krajšiu romantickú scénu. Zaslúžil by si ju. Dúfam, že na neho zas natrafím a užijem si ho viac :). Seriál mal mnoho pekných, vtipných i vážnych tém. Musím, ale priznať, že posledné 2 diely som preklikala, už ma nebavili. Bola som len zvedavá ako dopadne Lee Soo Hyuk :D. Čo sa týka hlavných postáv, mne sa páčil dramatický koniec na konci 14.dielu. Mohlo to tak skončiť :D. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Tak Dong-kyung (Bo-yeong Park) hledá inspiraci, jak se zamilovat do nadpřirozené bytosti, se dívá na seriál Gumihodyeon (od r. 2020). (kklepkaa)
  • Na tvorbě soundtracku se podílela řada k-popových hvězd, jako například Baekhyun, skupina Tomorrow X Together, Ailee, Gummy, Davichi a také sám herec a zpěvák In-guk Seo (Myeol Mang), který pro seriál nazpíval skladbu „Distant Fate“. (kklepkaa)

Reklama

Reklama