Reklama

Reklama

Holgut

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sibiřský permafrost taje. V liduprázdné tundře se namísto živých zvířat vynořují mamutí kosti z dávné minulosti. Tři muži s rozdílnými cíli se odvážili do této jakutské pustiny vydat. Film podmanivě vypráví o historii podmaňování části světa, která je nehostinná už úplně ke všem. Vesničan Roman a jeho syn, městský kluk Kyym, chtějí ulovit divokého soba, zatímco vědec Semjon opodál v permafrostu hledá použitelnou buňku mamuta, aby jej mohl naklonovat. V prostředí, kde zároveň probíhá vymírání fauny a flóry i sibiřská slonovinová horečka, se Roman, Kyym a Semjon prochází po tisíc let zamrzlé zemi. Co v této úchvatné a taky trochu děsivé krajině najdou? Jediné, co to nebude, jsou bájná divoká stáda sobů. (Academia Film Olomouc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

V teto nevzhledne tundre jsou pusobive jeji zdanlive nekonecne rozmery a liduprazdnost. V dokumentu se neobjevi jedina zena ()

cepice odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o lyrické vyprávění sibiřských příběhů o přeživším mamutu v permafrostu. Špatná kamera, film nebyl "čtivý", modlil jsem se, aby to co nejdříve skončilo.Spatna kamera, hudba, až na pár drobných chyb naopak dobrá. Doporučuji podívat se, jen když si před tím něco "dáte". ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama