Reklama

Reklama

Werewolves Within

Trailer 2

Obsahy(1)

Keď snehová búrka uväzní obyvateľov mestečka Beaverfield vo vnútri miestneho hostinca, nový lesný ranger Finn (Sam Richardson) a poštová pracovníčka Cecily (Milana Vayntrub) sa musia pokúsiť zachovať pokoj a odhaliť pravdu o tajomnom stvorení, ktoré začalo terorizovať komunitu. (Arsenal83)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, proč tu na tenhle film čeští uživatelé takhle moc kydaj (vlastně, když vezmu v potaz, jaká sorta lidí tu v poslední době hned mezi prvními zaplavuje svými odpady každý nový film otagovaný jako horor, tak tuším). Průměrný hodnocení by mohlo být klidně o 20 % výš. Werewolves Within je příjemná detektivní hříčka s vlkodlakem v pozadí, u níž se mi nejvíc vybavila nedávná pecka Ryana Johnsona Knives Out. Tohoto levelu sice Josh Ruben nedosahuje ani náhodou, ale řemeslo je v pořádku, postavičky na place různorodé a humor sympatický. Ale ne každej na něj holt asi bude nastavenej. Když si vzpomenu na loňskej film The Wolf of Snow Hollow, což byla rovněž recenzenty na Rotten Tomatoes vřele přijatá hororová vlkodlačí komedie, tak oproti němu je Werewolves Within mistrovské dílo. 6+ ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Horor a komédia mi až na niekoľko výnimiek (Zombieland) vôbec nechutí, pretože tvorcovia buď preháňajú, tlačia na pílu, alebo sú všetko fekálne vtípky, ktoré po chvíľke nudia. Nie je to prípad Werevolves WIthin, tento film sa dal jeden krát zvládnuť, aj keď to nebolo až také vtipné a ani až také hororové, skôr smerom do mysterióznej komédie s prvkami kriminálky. Na rozdiel od iných komédií si tu viem predstaviť, že sa niekto môže na tomto filme úprimne zabaviť, zasmiať, nakoniec nebolo to až také hrozné, iba to nie je moja šálka kávy a niekoľko vtipov sa mi páčilo. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský trash natočený někde za 5 doláčů, který má snad 2000 dialogů na 90 minut jelikož tam nikdo snad nezavře hubu.  Všem postavám až na jednu přejete smrt , aby jste nemusely poslouchat ty sračky co z nich lezou na konci to bylo režisérovi asi líto tak Vám zhnusil i tu poslední postavu.  Do jakési americké  prdele přijíždí nový lesní ranger mezitím co tam přijíždí tam začne řádit vlkodlak. Postavám začne hrabat a začnou se mezi sebou vraždit a na konec se objeví ten vlkodlak co vypadá trikově podobně jako postavy z singlu Thriller od Michaela Jacksona (pro představu ten singl je z roku  1983 a tohle je z roku 2021 což je smutné). 0 procent jediné co jde pochválit je singl I Saw The Sign od Ace Of Base co tam zazní tak 3 minuty, ale za hudbu body nedávám. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Jeden z najnudnejších a najzbytočnejších filmov za kurva dlhú dobu. Strata času. Milana Vayntrub je sympatická a Sam Richardson má slušný komediálny potenciál, ale čo z toho, keď ho zabíjajú primitívne a silené scénky s úbohými dialógmi. Toto fakt nie. A ten akože vlkolak na pár minút na konci? Fuck you. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vlkodlačí horor, kde opět zafungovala žánrová kletba a to že vlkodlačí horor je málokdy dobrý, či dokonce výborný film. Námět se skupinou lidi uzavřené sněhovou bouří mezi kterou je vlkodlak je výborný, ale postavy jsou otřesné. Takovou bandu příšerných kreténů aby člověk pohledal, to jejich hádání je snad až někde na úrovni Výměny manželek. Hlavní hrdina je trouba, vlkodlaka jsem neomylně tipnul (přesně z těch důvodů které vysvětlí na konci) a horor? Ten skončil někde v záchodě, protože vraždy a gore mimo záběr, většina lidí se stihne pozabíjet dříve než to udělá vlkodlak a ten se objeví 5 minut před koncem a je otřesný. Zkrátka typické béčko, kterému ale dávám 2* protože jsem se párkrát zasmál a aspoň jsem se nenudil ani nemusel přemýšlet co tím chtěl básník řícit. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Námetom pre film je videohra rovnakého mena vydaná spoločnosťou Ubisoft v roku 2016. (drake31)

Reklama

Reklama