Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Cooper a Dough Remer jsou vášnivými fanoušky baseballu a sní o tom, že jednou budou velkými sportovními hvězdami. Po letech jdou na sraz se spolužáky z gymnázia, ale všichni je považují za šašky a trouby. Nemají žádné příjmy a jsou v krizové situaci. Přesto se rozhodnou konečně něco udělat a vymyslí novu hru, vycházející z basketballu. Novou hru se jim podaří prosadit, postaví družstvo a vyhrají první turnaj. Svou hrou zaujmou i miliardáře Teda Danslowa, který tzv. baseketball začne sponzorovat. Amerika z nového sportu šílí, hráči se stávají hvězdami. Za pár let hraje Danslowův tým Pivařů ve finále národní ligy. Během finále náhle Danslow umírá na srdeční kolaps. Podle závěti se má novým majitelem stát Cooper, ovšem s podmínkou, že tým dovede k vítězství v sezoně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ako je záhada, či existuje Lochneská príšera, alebo kto bol naozaj Jack rozparovač, rovnako je záhada prečo som doteraz nevidel Baseketball. Matta Stona a Trey Parkera mám rád. Sú to hovädá a to je mi celkom blízke. Film sa točil v dobe, keď ešte zďaleka neboli tak kultoví. Škoda, že toto bol jeden z posledných filmov, kde sa objavili. Vo filme jasne cítiť Zuckerov rukopis. Občas je to fakt buranské, ako bolo v bláznivých komédiach v 90. rokoch zvykom. Občas je to trápne. Ale páni Southparkovci ma fakt pobavili a kopec nápadov je legendárnych. Lepšie 4*. Orgazmo bol o štipku lepší. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu náser nejtěžšího kalibru :) Jde poznat, že se na tom podíleli (opravdu hodně: scénář, hlavní role) tvůrci SOUTH PARKu...v podstatě je to skoro to samé, "však víte, jak to myslím." Nejlepší je ta pasáž, kdy Trey Parker mluví hlasem Cartmana o tom, jak je neuvěřitelně tlustý....to jsem se opravdu válel smíchy na podlaze. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komediální veterán David Zucker svůj talent nejspíš vyčerpal na "Bláznivých střelách", jelikož od té doby nenatočil nic tak skvělého a vyjma třetího dílu "Scary Movie" ani nic dobrého. Tato komedie má pár světlých momentů ale je jich opravdu minimum. Zbytek je složen z již tisíckrát viděných rádobyvtipných scén a různých nechutných vtípků. Parker a Stone zde ukázali, že jsou opravdoví magoři a proto "South Park" vypadá tak jak vypadá. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych asi o tuto komedii nezavadil, kdyby u ní nesvítilo jméno David Zucker. South Park není zrovna můj šálek čaje, a tak se pro mě v tomto filmu střetávaly dvě různé komediální stránky. Některé vtipy nesly ten typický geniální Zuckerův rukopis, jiné zase balancovaly na hraně trapnosti a občas přes ní i přepadly. Tím netvrdím, že povedené fóry byly jen ty Zuckerovy, všichni scénáristé si to tak nějak rozdělili půl na půl. BASEketball je v podstatě hrozná hovadina, ale velmi zábavná. Vypněte mozek a budete se bavit. To přesně jsem udělal já. Slabší čtyři hvězdičky. Co se týká Zuckerovy tvorby, je to krok dolů, ale kéž by dneska točil aspoň takovéhle filmy, a ne stupidity jako Scary Movie... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tvůrci seriálu Městečko South Park Trey Parker a Matt Stone v komedii režiséra Davida Zuckera? Tak to bude masakr! A taky že je. Komedie o novém sportu je vážně povedená, neboť BASEketball je zajímává myšlenka. vytváří komedii, která je opravdu vtipná. Parker a Stone jsou sympaťáci ale radši by se měli držet toho South Parku, protože jejich výkony moc nepřesvědčili. Řada vtipných scén, řada vtipných hlášek, řada vulgárností a vtipné dialogy vytváří komedii, která je opravdu vtipná. Problém je, že se jedná o zklamání. Když vemu v potaz, že toto režíroval Zucker, který má na kontě ultra vtipné Blaznivé střely, tak je toto opravu slabé a to se rovná průměr, takže za 3*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Na konci titulkov je ešte jedna scénka. (figis20)
  • Trey Parker požádal k přepsání scénáře Davida Zuckera, aby byli v jednom týmu tři (původně dva) členi, aby měl ve filmu roli také Dian Bachar. (StrYke)
  • V 39. minúte číta Jenna (Yasmine Bleeth) knihu "Ženy, ktoré behali s vlkmi" ("Women Who Run with the Wolves"). (figis20)

Reklama

Reklama