Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Recenze (3)

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminalisté v čele s polským Ondřejem Vetchým a Joannou Kulig řeší brutální vraždu na moři u tzv. Helské kosy. Děj se vleče, málo postav, málo napětí a zápletka slaboduchá. Druhé polské zklamání během jednoho týdne. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série:byla tam spousta hluchých míst, které neměly logiku.Mladou vyšetřovatelku přidělili mačovi, který bojoval se svými démony.Tím ji teda hodili do vody a plavej! Už mi to přišlo takové uspěchané.Něco natočit a jde se pro peníze.Ale jinde uživatel píše ,že druhá série je lepší.Tak si teda počkám.Evropská krimi já můžu.Ale vocaď,pocaď! ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina mi připomíná mladičkého Ondřeje Vetchého, konkrétně Ferka z pohádky Nebojsa, kterého se snažili napasovat do role polského komisaře Schimanského. Po celou dobu jsem měl pocit, že mi na seriálu něco nesedí. Nakonec jsem to začal brát, jako výlet po Polsku, zejména na Hel. Takže děj mne prostě nezaujal natolik, abych se mu věnoval a nestudoval úplně jiné věci, jako třeba že v Polsku mají taky paneláky.....Nicméně i tak je to průměrný detektivní seriál. ()

Reklama

Reklama