Reklama

Reklama

The Last of Us: Ellie's Revenge

Krátkometrážní / Akční / Dobrodružný / Drama / Horor / Thriller
USA, 2021, 16 min

Obsahy(1)

Ako sa Ellie snaží vyrovnať so smrťou Joela, pomocou násilného hnevu dokáže prekonať všetky prekážky, ktoré jej stoja v ceste. (Arsenal83)

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský kraťas dle známé hry Last of Us. Potěší krásná kamera i příroda a docela slušná porce násilí. Krve tu místy stříká nečekaně dost. Slušné za malý peníz. 8/10. ()

Reklama

bozka10 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí vela muziky,dosť killov, slušné gore,clicker mohol byť krajší,ako veľký fanda hier sa nedá netešiť na plnohodnotné spravovanie.Parádny predkrm. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Na standardní poměry amatérských fanfilmů za pár chechtáků (přesněji za 10k $) jde o velice chutný předkrm k plnohodnotné seriálové adaptaci od Craiga Mazina.... že je kraťas natočen z lásky k původní videoherní látce obou dílů 'Last of Us' - a navíc ve 4K, čímž fantasticky vyniká na velké obrazovce - je u žánrově podobných projektů nedocenitelnou raritkou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

The Last of Us byla parádní gamesa na které jsem ujížděl a tak jsem se samozřejmě docela těšil i na tento amatérský fans kousek. No a byla to kupodivu rovněž velmi slušná podívaná. Jen ty cca poslední čtyři minuty bych vystřihl. Musím uznat, že to mělo slušnou atmosféru, akci i „příběh“, no některé digitální krvavé cákance jsem sice musel s hořkostí překousnout, nicméně i tak dávám palec nahoru. Lepší průměrná podívaná to je určitě…60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Rozpočet filmu bol 10,000 amerických dolárov. (Janko_Vlyrd)

Reklama

Reklama