Reklama

Reklama

Agent Game

Trailer

Recenze (16)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Olsen (Mel Gibson) vede operaci, při keré se CIA zbavuje nepohodlných agentů... V příběhu se není možné zorientovat a celé to vůbec absolutně nedává smysl. Tady je prostě velký problém ve scénáři. Gibson v další vedlejší roli. Mel prosedí skoro všechny své scény v kanceláři a většinou vyřizuje telefonáty. Pouze jednou se dostane ven na ulici, aby několikrát vystřelil po ujíždějící dodávce. Mel tady zase funguje jako chlápek na plakátu, kterého určitě znáte. V jeho filmografii absolutně zbytečný kousek. HODNOCENÍ 10% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento spionazni thriller o geopolitickych sachach je typicke tzv.guilty pleasure. Obsazeni veteranu udrzuje adrenalin. Je to zabavne, kdyz prehlednete moji oblibenou hvezdu Gibsona. Zrejme strida Bruce Willise v ziskavani cen Zlata malina nebo jak se jmenuje ta cena za nejhorsi film roku na vyhlasovani Oscaru. Sice to odsypa, ale scenar je zmateny a vypraveni nelinearni. Jde proste o to nekoho odstrelit bez nejake osobitosti. Celkove to je zbytecny, supermaskulini film. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další zbytečnost, která láka na Gibsona na plakátu, přestože dle očekávání se objeví jen na pár minut. Po všech směrech laciný a nefunkční film. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa definitívne rovná nový Bruce Willis. Ak máte rozum, tak ruky preč od jeho ďalších filmov. Tam si nikto absolútne o nič nesnaží. Už úvod hovorí za všetko. Prvá scéna. Gibson sedí, strih, Gibson stojí a obtočí sa okolo neho kamera jak keby to bol najdrahší money shot celého filmu.. Strih, Gibson vyberie pištoľ a striela, strih, Gibson vyberie mobil a zahlási: máme problém. Ach jaj, dúfam že hovoril so svojím manažérom, pretože inak je jeho kariéra v riti. Vo zvyšku filmu sa už len párkrát mihne, keď sedí (ako inak) v kancelárii. Zvyšok filmu nezmyselná nudná sračka. Relatívne zaujímavá je akurát záverečná prestrelka. Znie celkom agresívne, ale hovno v nej vidno. Takže ruky preč od tohto blokbástru. 1/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Gibson pomalu ale jistě přebírá po Willisovi štafetu krále štěků v béčkových zbytečnostech. Agent game by moc chtělo být o zákulisních hrách v rámci CIA, ale není ničím víc než jen nezáživnou nudou s jednou akční scénou, která je navíc nepřehledná a není v ní prakticky nic vidět. I béčka (v tomhle případě spíš céčka) se dají točit se ctí, ale to není tenhle případ. Ruce a oči pryč…20% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson ako na konkurze pre agenta Call Centra, Jason Isaacs a Dermot Mulroney sú tu len preto, že vyzerajú jeden stále drsno a druhý trendy šedivý, ostatní len do počtu. Fakt o ničom. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Strašne ukecaný béčkový špionážný triler. Odohratý sice nie je najhoršie, ale dejovo je tak zmätený a režisérom zle odrozprávaný, že v závere sa uspokojivej odpovede na všetky otázky azda ani nedočkáme. Gibsona je škoda- posledné roky naozaj nasleduje trend Willisa a hráva len v podobných béčkach pofidérnej kvality. I tu hereckým výkonom ukazuje že má na viac. Raz sa Agent Game vidieť vo výsledku dal a nebudem k nemu až tak kritický ako niektorí iní komentujúci, súhlasím však že som ho vidieť nemusel a na druhý krát by som do toho už 100%ne nešiel. 35% ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Je to taková béčková slátanina, ale koukat se na to dalo. Uplácané je to tak, že to sotva drží pokupě, viděl jsem ale spousty horších filmů. Což samozřejmě na kvalitě tohoto snímku nepřidá. Je škoda, že se Mel Gibson vydal ve stopách Bruce Willise... 30% ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Agenti si pěkně nesmyslně pokecali v letadle, nebo ve tmě a snažili se nás zabavit. Blééé. To byl hnus. Závěr: nedoporučuji. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Celkem nudná rádoby špionážní hra. Celkem sračka. Ale zas aspoň bude mít Prímakůůůůůl co vysírat. ()

Reklama

Reklama