Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (333)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jedničku už si vůbec napamatuju, protože podobné lobotomizované kokotinky mi vyšumí z hlavy do ztracena během pár dnů, maximálně týdnů. Ale soudě dle mého komentáře k ní, je druhý díl nejspíš výrazně béčkovější, bizarnější, bláznivější, bombastičtější i blbější, což kvituju s povděkem. Ne že bych snad druhého Mega stavěl na piedestal vedle prvních tří geniálních Sharknád, ale v některých scénách se jim tu už myslím docela obstojně šlape na paty. Kdyby Statham s tou svojí afektovanou mimikou a dikcí nebyl takový otřesný trapák, jistě bych sáhnul po čtvrté hvězdě. Příjemně retardovaná zábava. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade by som pochválil tvorcov, že sa zo začiatku nevydajú smerom kopírovania, až dochádzajú tonery, ale ide skôr o ekothriller s fantasy motívom. To upratovanie ako takej originality, sa začne splachovať do Wécka v druhej polovici filmu, kde si všetci zúčastnení uvedomia, že vlastne ide o Megi a iné potvorky a treba zopakovať úspech jedničky. Takže všetko končí opäť v zábavnom plážovisku a zo Stathama sa stáva právoplatný člen týmu Avengers ( v Expendables už len zrejme konzultuje ). Ešte viac over-the-top detinskej zábavy, len škoda že nie viac dravejšej. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jedničky jsem se bavil. Nečekaně hodně. A to je u filmu, jehož námět nemůže snad nikdo myslet vážně, určitě plus. Meg 2 díky té béčkové upřímnosti z mého pohledu trumfnul například druhý i třetí Jurský svět a ze všeho nejvíc mi připomněl asi Emmerichovu Godzillu. Ať se děje, co se děje, víte, že to dobře dopadne, a když je režisér šikovný, dovede vás i díky tomu několikrát překvapit, může si dovolit odkazovat na Čelisti, Jurský park, Ztracený svět i Indianu Jonese a nabídnout i několik fakt skvělých momentů, jako je ten s kamerou uvnitř veležraločí tlamy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte letní blockbuster  plný fantazie bez hranic, pak nemůžete být zklamáni. Bondovský svět nabídne padoušskou ženu, která má ale na špinavou práci své lidi. A že jde o peníze v první řadě, by jistě potvrdil i zrádce těch dobrých. Statham je muž z oceli, který se nezalekne ničeho, a tak i ve scéně, kde Quint (Čelisti) prohrál, si hravě poradí. Jurský park, Vetřelci, Propast, Chobotnice, Godzilla (oblíbené tříštící se molo), Pod vodou a další snímky z toho pěkně vyčuhují, ale to mně nevadí. Nejen finální akce jsou za hranicí možností, ale při tom pomrkávají na diváka, že je to jenom jako. Občas se vloudí chybka - Statham na skútru hodí oštěp a zbydou mu dva, pak má na zádech tři, pak opět dva...někdo ve střižně by zasloužil záhlavec. Hlubiny s luminiscencí jsou krásné, avšak záludné - kdopak si při jedné scéně vzpomněl na roztomilé příšerky z Galaxy Quest? Několik věcí sice nechápu - opět bleskové vynoření z 7600 metrů bez dekomprese a potažmo jen ve skafandru? Pravěcí obojživelníci (dýchají vzduch) žijící na dně příkopu? Ale všechna ta fofr mega akce to vynahrazuje a velké plátno filmu rozhodně sluší. Pro oddechovou zábavu bez většího přemýšlení, pro milovníky žraloků (efekty jsou výborné), chobotnice a fanoušky Stathama jako dělané. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času překvapivě zábavná blbina. Dvojka je už ale bohužel jenom blbina, na které je hodně vidět, že vznikla primárně za čínské peníze. Za ty sice vznikl i první díl, ale na něm to není tolik znát a dvojka se mnohem víc přibližuje specifickým nárokům asijského obecenstva. Místo jednoho žraloka jich je tu tak hned několik (a jeden větší než druhý) a k tomu je tu ještě obří chobotnice a něco jako dinosauři a logika tu dostává na pr*el asi tak 3x víc než v prvním filmu. Třetí hvězdu dávám za to, že sem se párkrát dost slušně zasmál, jen to asi nebylo na místech kde to tvůrci zamýšleli. Odlehčenost sice k těmhle MEGa béčkům patří, ale ne vždy to funguje ve prospěch filmu a to je přesně tenhle případ...50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V júli 2023 Ben Wheatley uviedol, že sa viedli interné diskusie o potenciálnom treťom filme. Všetko však závisí od komerčného úspechu tohto filmu. (Arsenal83)
  • Promo k tomuto filmu se objevilo ve videohrách „Hungry Shark Evolution“ a „Hungry Shark World“. Už během uvedení prvního dílu v roce 2018 měli hráči hry „Hungry Shark Evolution“ možnost odemknout speciální skin megalodona, jehož vzhled byl převzat právě z filmu The Meg. (fiLLthe3DD)
  • V obavách o životní prostředí zamítla vláda Krabi (provincie v Thajsku) filmařům natáčet na dvou (nejmenovaných) plážích. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama