Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaný pár, bankovní úředník Sam a výtvarnice Molly, se přestěhuje do nového bytu. Jsou spolu opravdu šťastní, po cestě z divadla Mollly poví Samovi, že si ho chce vzít za manžela. Náhle je přepadne muž s pistolí, chce peníze a uhodí Molly. Sam se rozzuří a při rvačce ho muž zastřelí. Sam zemře, ale jeho duch zůstává na zemi, aby mohl být nablízku Molly. Ta je ze Samovy smrti na dně. Jednoho dne se do bytu dostane muž, který Sama zabil, a něco zde hledá. Sam ho chce zastavit, ale jako duch není schopen se ničeho dotknout. Muže sleduje, aby zjistil jeho jméno a bydliště. Při zpáteční cestě Sam naváže kontakt s černoškou Ody a neustálým otravným zpíváním ji donutí, aby šla k Molly domů a pověděla jí, co on řekne. Sam jí sdělí jméno a adresu muže, který ho zabil, a také, že to byla plánovaná vražda. Molly nejprve ničemu nevěří, ale pak je přesvědčena, že žena opravdu se Samem mluví. Když Molly poví vše Carlovi, Samovu nejlepšímu příteli a kolegovi, tak ten jede informaci do vrahova bytu ověřit. Sam jede s ním a zjistí, že Carl a vrah jménem Willie Lopez se znají, Carl objednal Samovu vraždu, protože potřebuje kódy do počítače, díky kterým může převést velké množství peněz. Molly jde na policii, ale nikdo jí neuvěří. Ukážou jí spis Ody, která byla několikrát zadržena za podvody. Večer k Molly do bytu přijde Carl, aby ji dokázal, že je přítel a ona se na něj může spolehnout... (TV Prima)

(více)

Recenze (602)

Michalp81 

všechny recenze uživatele

Každému, komu odešel jeho protějšek, se tento film bude jistě líbit. Komedie velice přívětivou a milou formou přibližuje svět duchů. Byť Patricka Swayzeho příliš nemusím, musím uznat, že tato role mu sedla. Whoopi Goldberg září svým osobitým vtipem a Demi Moore filmu dodává něžnost a svůdnou melancholii. Moje srdeční záležitost. ()

Snizek.zabijak 

všechny recenze uživatele

Whoopi Goldberg zahrála naprosto úžasně. Swayzeho, také nemusím, ale jak bylo zde již psáno dá se to vydržet. A nejlepší je stejně sestra představená jak se pere o šek .. WG jej nechce pustit a nakonec pustí. Odchází naštvaná a sestra padá k zemi když zjistí kolik nul je na šeku. Je to sladký doják. ale mohu jen doporučit. ()

wendy221 

všechny recenze uživatele

Patrick Swayze opět exceloval. Jeden z mých nejoblíbenšjích filmů. Demi Moore hrála dobře, Whoopi opět nezklamala. Nemůžu dát jinak než čtyři hvězdičky. ()

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Krásný, dojemný, procítěný a místy i vtipný film. Málem ukápla i slza, co se mi u filmů vůbec nestává. PS: Demi je zde strašně sexy... ()

cerva82 

všechny recenze uživatele

Patrick zde zahral jednu z jeho nej roli. Whoopi a jeji vtipne momenty, krasna Demi. Hezky napsane, pekne vymyslene i slza jiste ukapla :) ()

Toro8 

všechny recenze uživatele

Silná romantika. Nemám veľmi v obľube romantické filmy ale tento som videl už ako dieťa a ani dnes nestráca nič na svojom lesku. Je to krása. ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Duch mě bavil, a tím jsem trošku překvapila sama sebe.Na konci jsem si i pobrečela.Při filmu jsem se náramně bavilo a zajímalo mě,jak to skončí,i když konec byl tak trochu předvídatelný. ()

lenka26 

všechny recenze uživatele

Jsem moc ráda, že p. režisér obsadil nakonec P. Swayzeho, Takovou klasiku už si neumím s nikým jiným ani představit. Sice pokaždé je to u mě konec s promáčenými kapesníky, ale je to skvělý nezapomenutelný film. ()

Kemkacek 

všechny recenze uživatele

Krásný doják ....♥ Sice jsem ani jednou nebrečela což k dojákům neodmyslitelně patří ale i tak to hned po Titanicu můžu zařadit za můj nejoblíbenější romantický film. ()

marcelita 

všechny recenze uživatele

Přiznám se,že jsem ducha viděla poprvé až dnes a potkalo mě velké zklamání. Mrkla jsem do programu a uviděla jsem ho tam,tak si říkám,že stejně v neděli odpoledne nemám co na práci,tak se podívám na nějaký ten sladák(které mimochodem nemám vůbec ráda) No...skoro každý koho znám,samozdřejmě povětšinou ženy,jsou z toho filmu posrané,jak je krásný a ,že ho viděli už několikrát a pokaždé brečí. Já jsem taky málem brečela......ale nad ztraceným časem,který jsem na film vyplítvala. No hold se potvrdilo,že romantické filmy nejsou prostě pro mě! ()

Dracek003 

všechny recenze uživatele

Tak jsem tento film poprvé viděla. Vždy se mi zdálo, že je v upoutávkách obsažen celý film. Tak jsem vždy ztradila chuť se na Ducha podívat. A příjemně mě překvapil. Je tam pár slaboučkých míst ale co. Odpuštím. ()

Akatinka 

všechny recenze uživatele

Překrásný emotivní film ve kterém lze nalézt smutek i humor, lásku i nenávist. Podle mého jde o velmi dobře zpracovaný pěkný námět. Rozhodně musím pochválit obsazení i volbu hudby. Nevím o lepší písničce než Oh my darling. Perfektně vystihuje tu atmosféru. Rozhodně doporučuji. ()

PavkaHu 

všechny recenze uživatele

Klasika 90. let. Ačkoli P. Swayzeho nemusím, tady byl prostě báječný. Díky W. Goldberg se pak tento film stal příjemnou stálicí. ()

Ivy_9 

všechny recenze uživatele

Jednoduše geniální film :-). Demi, Swayze a Whoopi byli výborní. Musím přiznat, že u filmu jsem se neudržela a nějaká ta slzička ukápla :-). ()

Související novinky

Channing Tatum chystá remake Ducha

Channing Tatum chystá remake Ducha

18.01.2023

Channing Tatum (Loganovi parťáci, Pes) se za pár týdnů objeví ve třetím díle série Bez kalhot, jinak toho ale herec v plánu moc nemá. Snu na jeho srdcový projekt Gambit se už vzdal, jak ale nyní… (více)

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Spielberg chce Jacksonovy kosti

Spielberg chce Jacksonovy kosti

12.05.2007

Určitě si vzpomenete, jak Peter Jackson zářil, když z rukou Stevena Spielberga přebíral Oscara za nejlepší film (jen pro jistotu: za Pána prstenů: Návrat krále). Nedávno si potřásli pravicemi opět.… (více)

Reklama

Reklama