Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý majitel casina Donald Sinclair (John Cleese) připravi pro obveselení svých klientů novinku: veliký závod o dva miliony dolarů. Zbohatlíci se o ně ovšem nebudou ucházet sami, ale budou sázet na šest týmů, lačnících po bohatství. Potenciální milionáři jsou vybráni náhodně a vzniknou tak notně bizarní sestavy: Rozhádaná židovská rodina s užvaněným otcem (Jon Lovitz), bratři-kriminálníci (Seth Green, Vince Vieluf), upjatý obchodník a krásná pilotka (Breckin Meyer, Amy Smart), matka, usmiřující se s dcerou (Whoopi Goldberg, Lanei Chapman), fotbalový rozhodčí na útěku (Cuba Gooding, Jr.) a narkoleptický Ital (Rowan Atkinson). Na cestu z Las Vegas do Nového Mexika mohou vyrazit jakkoli - pěšky, autem, letadlem, na koni, nebo v balónu. Pravidla nejsou žádná - zbohatne jen ten nejrychlejší... a nejzákeřnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

kiimi 

všechny recenze uživatele

4x jsem se zasmál. Ještě častěji mi bylo líto toho, jakého laciného debila ze sebe pan Atkinson dělal. Všechno předvídatelné a typicky americké. Bohužel nápad velmi povedený, kdy se znudění milionáři sází o akční věci, ale víc tam toho nebylo. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Tak snažili se, snažili. Chvíli to celkem dává smysl, pak se to rozjede do "hemživé" komedie a ještě s extrémně sentimentálním, americkým koncem, kdy si všichni zatancují a zazpívají. Ach. Rowan Atkinson je klasicky ze všech nejlepší, ale líbil se mi i Seth Green a Gooding Jr. ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavný film o závodu za penězi, které kraluje, kdo jiný, než Rowan Atkinson. Nicméně je to ta typická americká, dovolím si říct až afektovaná, komedie. ()

Bollek 

všechny recenze uživatele

Příjemně zábavné i po opakovaném shlédnutí. Vtipy jsou promyšlené, někdy trochu šílené, ale to do toho všechno patří a dobře funguje. Je tu pěkně různorodé spektrum postav, i když se ve finále všichni chovají jako blázni. A potěšil mě konec, alespň se přestali hádat. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Za vlasy přitažená komedie, která ale dovede pobavit. Ideální na relax, když potřebujete vypnout mozek. Tady ho totiž nepotřebujete :-) ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Ne každá bláznivá komedie mi sedne - zde byla míra stupidity a nechutnosti za přijatelnou mezí :-( Toto dílko nemohu doporučit. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní béčková komedie. Pár krát jsem se slušně zasmál a nejlepší byla asi nacistická linka ;D Bohužel místy byl Rowan opravdu trapný,ale někdy zase geniální. A konec jak to dopadlo s penězi velké klišé. Jinak fajn komedie. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyužitý potenciál filmu i známých herců. V podstatě nikdo nedostane takový prostor, aby pořádně zaujal. Za celý film jen velmi málo dobrých vtipů, jinak těžká nuda až do nic neříkajícího konce. Těžké zklamání a stěží dokoukatelné. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Velice pohodová bláznivá komedie, téměř neztrácející dech a bombardující rozmanitou škálou gagů, fórků až po perfektní a kvalitně natočené vtipy, při nichž jsem se opravdu dlouho musel smát. Těm trapnějšího a dětinštějšího rázu se sice nevyhnete (nelze, půlka amerických sálů by byla tichá), ale bylo jich naštěstí méně, což Rat Race posouvá do nadprůměru ve svém žánru. Ocenil jsem i přítomnost obou britských mágů, J. Cleese a R. Atkinsona se skvělou parodií italské angličtiny a přízvuku. Nejlepší byly asi samotné epizodky se sázkami milionářů (děvka, letadlo), kde jim skutečně nechyběla fantazie. A "You-should-have-bought-the-squirrel!" nemělo chybu. ()

sledge 

všechny recenze uživatele

Z pohladu kinematografickej hodnoty medzi dva a tri, ale ako komedia to funguje velmi dobre. Vramci zanru blaznivych komedii urcite take 4*, az na niektore cliche dobre gagy pocas celeho filmu. ()

Agarwaen 

všechny recenze uživatele

Možná bych dal víc, ale konec na charitativním koncertě mi opravdu vyhnal žaludek hodně vysoko do krku.Fuuuuj!!!!! Na to, že o komediálním talentu Atkinsona a Cleese snad nikdo nepochybuje, se filmařů podařilo vytvořit nečekaně nudný film. ()

Yawgmoth 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie se slušnými herci,kteří i docela dobře hrají(to ovšem neplatí pro Atkinsona,který je geniální a prostě perfektní).Místy nuda,ale opravdu jen zřídka,zbytek je prošpikován výborným humorem.Celkově stojí za shlédnutí a nebránil bych se podívat se na to znovu. ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi tromi a štyrmi, ale predsa len musím zaokrúhliť smerom hore. Zostava skutočne kvalitných hercov pod dohľadom Jerryho Zuckera ( mimochodom, veterán ) rozpútava skutočne bláznivú jazdu za peniazmi. Keď sa tak na to pozerám, je tam veľa skutočne známych hercov. Tak absurdný nápad a taký sympatický výsledok. ()

Reklama

Reklama