Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Silvestr a přichází loučení s rokem 1981. Sledujte na vytipovaných lidech s komediálním talentem, jak oni chtějí strávit dobrodružství posledního dne v roce, na tu dobu v nejdivočejší části New York City - East Village. Najdou malíř, dvě „pipky” z Long Islandu, sexy barman, vyzáblej džezzmen, taxikář co má strašný kecy, roztomilé nemehlo a vůbec celá parta milých lidí, kteří mají mnohdy k sobě blíže, než je zapotřebí, někoho koho budou smět políbit a obejmout o půlnoci? Odpověď se dostaví až za ranního rozbřesku Nového roku. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (55)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jste kuřák a kouříte? Zkuste během tohodle filmu vykouřit 200 cigaret. Alespoň něco se bude dít a možná alespoň někdo se při sledování tohodle filmu upřímně zasměje, i když zrovna Vám. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nabídkový katalog talentovaných herců, které stoprocentně znáte podle tváře, ale méně často podle jména. No a film samotný? Příjemně neotřelý, nehraje si ani na teenagerskou taškařici, ani na inťárnu pro příznivce Katovny. Mírný nadprůměr. 60 % ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie, která kvůli obrovskému množství postav působí chvílema trochu zmateně. Některý postavy mi tak nějak splývaly dohromady, takže já to teda pořádně pochopil až na druhej pokus... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Mě se to celkem zamlouvalo, ale nejspíš budu muset si dát opáčko a shlédnout to znovu, abych to lépe vstřebal... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se nudil, když tohle zrovna běželo v televizi, a tak jsem obětoval pár minut svého života tomuto nudnému snímku. Přeci jen pár sličných hereček a Affleckovo charisma film nedělá. Nedovedu si představit, jak by vše dopadlo například pod Kaufmanovou taktovkou! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další ze Silvestrovských bilancování, které každý rok vznikne v Hollywoodu. Sranda se nějak nedostavila a tak zaujme tak maximálně Casey Affleck převlečený za Sex Pistols. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemný americký nezávislý filmík, ktorý je ale tak nevýrazný, že zabíja všetok svoj potenciál stať sa kultovým a obľúbencom klubových divákov. O dej tu až tak nejde, nám skôr ide o tú identifikáciu hercov, ktorí sa v priebehu ďalšieho desaťročia stali slávnymi a o tých niekoľko fajn dialógov a postrehov. Pokiaľ máte radi filmy s množstvom postáv a mikropríbehov, nemali by ste byť sklamaní. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pěkná satira kde každej herec vypadá jak idiot a chová se ještě hůř. Nečekal jsem že se budu nějak bavit ale šlo to. Navíc bylo pěkné vidět jak si všichni chtěly užít na konec tisíciletí. A Chappelle mi dokázal že je občas i zábavnej. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že je to špatný film. Jenom se mi chvílemi zdál celkem nudný a jakékoli nadprůměrné hodnocení považuji za přehnané. Prostě takový malý nezávislý film na cestě odnikud nikam. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobrý film. Lepší ako ŠTASTNÝ NOVÝ ROK, navyše s nádychom určitej artovosti. Rozhovory pútavé, jednotlivé postavy originálne. Film poskladaný s príbehov zo života ma príjemne pobavil... ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Osobní vztah - "Ona má antidepresivní rybičku". Jinak docela pohodová komedie se spoustou budoucích hvězd... ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to dopadá, když se všichni ožerou (hostitelku Marthu Plimpton nevyjímaje). Já se bavila, a dost, co víc říct. "Necejtíš psí hovno?" ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že nezávislé snímky v Americe ještě nevymřely.. 200 cigaret je hodně příjemná oddechovka se spoustou skvělých herců.. Milovníci vtipných dialogů si jednoznačně přijdou na své!! ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson si určitě všimnete. Scénáristovi se několik linií podařilo dobře propojit, takže nezájem o osudy postav(či dokonce nuda) nehrozí. Neambiciózní film, který potěší. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, ale zpracování řekla bych průměrné. A doteď jsem vlastně nepřišla na to, proč se to jmenuje 200 cigaret. ()

Reklama

Reklama