Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Tělo Evy Perónové je po její smrti v roce 1952 tři roky drženo pro očekávané vybudování mauzolea – místa odpočinku, které nakonec nikdy nevzniklo. V roce 1955 se armáda zmocnila kontroly nad Argentinou a tělo Perónové ukryla před veřejností ve strachu, že by lid proti nim mohlo sjednotit. (Disney+)

Recenze (3)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Užasné zpracovaní i celé provedení a to každé kapitoly, perfektní výběr protagonistu, jednoduše parada. Genialni zpracovaní Evity v podaní famózní Natalie Oreiro která jí zahrála naprosto bravurně, líbilo se mi to. ()

petalihi

všechny recenze uživatele

Filmársky je to asi Ok, aj z hľadiska histórie,  ale príbeh strašne ponurý a obskúrny. Šibovanie hore-dolu s mŕtvolou. Nataliu Oreiro som si pamätala z detstva ako Divokého anjela a tak to asi aj malo ostať.  Čo sa týka svätej Evity - aj pápež je Argentínčan, možno by to za pokus aj stálo. 🙂 Zaujímavosťou je, že aj prvá Perónova manželka zomrela na rakovinu krčka maternice - žeby frajer obe manželky nakazil vírusom HPV? ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Rola Evity Perón bola ponúkaná Natalii Oreiro už pred desiatimi rokmi, vtedy ju však odmietla s tým, že sa na danú rolu ešte necíti herecky dostatočne zrelá. (matthew.17)
  • Natalia Oreiro sa do kostýmu Evity už raz obliekla, a to v roku 2017, keď si ju zavolal na súkromnú oslavu ruský oligarcha do Londýna, aby zaspievala pieseň z kultového muzikálu "Evita" ("Don't Cry for Me Argentina"). Natalia k príležitosti tejto akcie pieseň aj nahrala v štúdiu a dodnes je voľne dostupná na internete. (matthew.17)
  • Natalia Oreiro mala v čase natáčania 44 rokov, hoci seriál mapuje mladosť Evy Perón, ktorá sa v skutočnosti dožila len 33. (matthew.17)

Reklama

Reklama