Scénář:
Marcela GuertyKamera:
Félix MontiHudba:
Federico JusidHrají:
Natalia Oreiro, Diego Velázquez, Francesc Orella, Diego Cremonesi, Ernesto Alterio, Damián Canduci, Darío Grandinetti, Guillermo Arengo, Gaby Ferrero (více)VOD (1)
Epizody(7)
Ta ženská (E01)
Čtyři hroby pro Evu (E02)
Díky, že jsi (E03)
Perfektní manželka (E04)
Panenka (E05)
Osoba (E06)
Svatá Evita (E07)
Tělo Evy Perónové je po její smrti v roce 1952 tři roky drženo pro očekávané vybudování mauzolea – místa odpočinku, které nakonec nikdy nevzniklo. V roce 1955 se armáda zmocnila kontroly nad Argentinou a tělo Perónové ukryla před veřejností ve strachu, že by lid proti nim mohlo sjednotit. (Disney+)
Nevšední seriál o nevšední ženě. ()
Užasné zpracovaní i celé provedení a to každé kapitoly, perfektní výběr protagonistu, jednoduše parada. Genialni zpracovaní Evity v podaní famózní Natalie Oreiro která jí zahrála naprosto bravurně, líbilo se mi to. ()
Filmársky je to asi Ok, aj z hľadiska histórie, ale príbeh strašne ponurý a obskúrny. Šibovanie hore-dolu s mŕtvolou. Nataliu Oreiro som si pamätala z detstva ako Divokého anjela a tak to asi aj malo ostať. Čo sa týka svätej Evity - aj pápež je Argentínčan, možno by to za pokus aj stálo. 🙂 Zaujímavosťou je, že aj prvá Perónova manželka zomrela na rakovinu krčka maternice - žeby frajer obe manželky nakazil vírusom HPV? ()
Photo © Disney Media Distribution
- Natalia Oreiro mala v čase natáčania 44 rokov, hoci seriál mapuje mladosť Evy Perón, ktorá sa v skutočnosti dožila len 33. (matthew.17)
- Natalia Oreiro sa do kostýmu Evity už raz obliekla, a to v roku 2017, keď si ju zavolal na súkromnú oslavu ruský oligarcha do Londýna, aby zaspievala pieseň z kultového muzikálu "Evita" ("Don't Cry for Me Argentina"). Natalia k príležitosti tejto akcie pieseň aj nahrala v štúdiu a dodnes je voľne dostupná na internete. (matthew.17)
- Rola Evity Perón bola ponúkaná Natalii Oreiro už pred desiatimi rokmi, vtedy ju však odmietla s tým, že sa na danú rolu ešte necíti herecky dostatočne zrelá. (matthew.17)