Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebevědomý mladý společník velké reklamní agentury Buddy Amaral uzavřel kontrakt s leteckou společností Infinity Air. Na letišti se seznámí s atraktivní blondýnkou Mimi a scenáristou Gregem, jenž se vrací z neúspěšné premiéry své první divadelní hry. Greg všem vypráví o své rodině, a že spěchá domů. Jenže letenku sehnal až na další den. A tak se Buddy impulsivně rozhodne a přenechá mu svou. V noci ke své hrůze zjistí, že letadlo se zřítilo. Když Gregova manželka Abby zjistí, že její muž je mezi oběťmi, zhroutí se. Ani Buddy se nedokáže s Gregovou smrtí smířit a začne pít. Nepřidává mu ani fakt, že letecká společnost ve své kampani zneužívá soucitu s mrtvými a jejich rodinami. Nakonec se zhroutí a stráví několik měsíců v protialkoholní léčebně. S Gregovou smrtí se stále nemůže vyrovnat, a tak vyhledá Abby, která pracuje jako realitní agentka, vydává se za zákazníka a dohodí jí výhodnou zakázku. Stráví spolu příjemné odpoledne, když ho Abby pozve na baseball. Dál už se s ní ale vídat nechce, má špatný pocit, že jí tají pravdu. Jeho asistent Seth se však postará, aby se znovu setkali. Buddy se konečně rozhodne říct pravdu. Než to ale stihne, dostane se Abby do rukou nahrávka, kterou pořídila Mimi na letišti. Zklamaná žena Buddyho obviní ze lži a vyhodí ho... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

1308boddah 

všechny recenze uživatele

Asi to nechápu. Když dáte někomu svoji letenku, tak pak musíte plakat u soudu a řikat blbosti? A navíc vás vyhodí z práce? Vím, že Ben Affleck rád hraje hodně teatrálně na publikum, ale tohle bylo celé i na něj dost nelogické. Zvlášť když máte povědomí o tom, jak se vyšetřují havárie letadel, na což se tady očividně nehraje. Romantická blbinka fajn, ale logiku nehledejte. Dvě hvězdy za obsazení a plus, že si u toho může romantička poplakat. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Klišovitá zápletka samotná degraduje film na priemer, ale tá Gwyneth Paltrow má niečo do seba a vie byť aj v tomto dielku presvedčivá. Afflecka neznášam a aj tu (aj napriek snahe) bol "umelohmotný" a pramálo "romantický". Film sa mi v podstsate páčil a najradešj by som jeho celkové vyznenie pripísal na vrub Benovi, ale to finále zo súdom bolo skrátka slabé. NÁHODNÉ STRETNUTIE bolo na tom približne rovnako, ale preišlo mi poctivejšie. Ale tá Gwyneth mi nedá pokoja... ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Asi to měla být velká romantika, ale v podstatě vůbec u mě nezabodoval. Ben mi byl nesympatický, oproti tomu Gwyneth se mi zas líbila. Ale možná je to způsobeno tím, že to beru z mužského pohledu:) Jinak však film jako takový, jak již jsem psal, nezabral - zkrátka nuda.. Po pádu letadla již to vypadalo, že se film rozjede a přitom to byl jen planý poplach. A scéna, kdy se Buddy na konci loučí s dětma a jedno dítě řekne druhému, že se s tím nemá trápit a odstrkuje jej pryč, je vyloženě trapná, až to do nebe ječí! 2 * dávám snad jen za zmíněnou Gwyneth a závěrečnou píseň, která ve mně vyvolala pocit úlevy, že už to mám za sebou :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o vcelku milý a sympatický snímek. Ben Affleck zde hraje jak jinak hlavního hrdinu, který je ten špatný, ale poučí se a všechno napraví. Gwyneth Paltrow tu hraje jakousi oběť, která touží po lásce a nakonec ji dostane. Do toho všeho letecká katastrofa, boj s alkoholem a potom romantika, rozchod a znovu návrat k romantice. Jak typické pro romantické filmy. Ale tento snímek je udělaný tak, že jsem byl po celou dobu zvědavý na vyústění celého příběhu, na to, jak tohle všechno skončí. Nebylo to totiž dopředu odhadnutelné, tedy alespoň pro mne ne. Celkové vyznění snímku je tedy takové, že diváka neurazí a je vysoce pravděpodobné, že ho zaujme. Jedná se o docela milý civilní snímek, který je vcelku propracovaný. Prakticky nemám co vytknout. Ale několik klišé se zde objevilo, a proto tři hvězdičky, ale i tak se jedná mezi romantickými filmy o jakýsi menší nadprůměr a stojí za to tento snímek vidět. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to dá, ale ako tu už spomeniem snáď po stý krát, tak maximálne niekedy poobede po víkendovom obede s plným žalúdkom, ktorý vám nedovoľuje premýšlať. Mne Affleck nikdy ako herec príliš nevadil, sú aj tvrdšie herecké drevá a Paltrowka sa k nemu celkom hodí. Takže problémom je hlavne, ako to už pri romantických filmoch častokrát býva, scenár. Raz a dosť. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první film v historii distribuovaný přes satelit. (niceholka)

Reklama

Reklama