Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya se ocitá na rozcestí a čelí stínům své minulosti. (Disney+)

Recenze (10)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám z průměrného seriálu stává patlanina, u které ani autoři neví co s ní udělat a jak má vlastně vypadat. Flashbacky (známé z traileru) smíchané s indiánským tajemnem okořeněné emotivním pomrknutím na Daredevilův seriál a divákům známou scénu, kdy Fisk ubil svého otce právě kladívkem - doporučuji všem kdo neviděli, ten seriál stojí za každou minutu. Kéž bych to samé mohl říct o tomto počinu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně smysluplný úvod. Ostatně dalo se tušit, že nejzajímavější momenty budou ty s Fiskem. Tzn. doteď to jakožto seriál, který měl být především o postavě Echo, moc nefungovalo. Až tato epizoda má něco do sebe; ta spiritualita dává smysl. Rozhovory s Fiskem i babičkou měly náboj a ukazují Mayu v pravém světle. Jakožto zlostnou, bezcitnou, ale stále váhajíci bytost, obklopenou zpřetrhanými vazbami; která neví kam vlastně patří. Takhle měl tento seriál začít....ne končit. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně normální začátek (jen flashback z roku 2008 …pak flashback z roku 2021). Vše potvrzující, že postava Echo není někdo s kterou bych sympatizoval (a potvrzuje to celou epizodu). Dále způsob, jakým se scénář vypořádal s kulkou do xichtu, je víc groteskní než jsem doufal. Dokonce ani s okem se nic nestalo… asi ho má neprůstřelné. Hululů vsuvka zbytečná (a otravná). Jediné co stojí za to je scéna skladívkem (kdo viděl DD, ví přesně o čem Kingpin mluvil). ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kingpin tomu dodával šťávu. U toho ale začínám a zase opět končím. Seriál si vůbec neobhajuje svou existenci. Nerozšiřuje to ničím svět Marvelu, nejsou tu nabídnuty nové nápady či myšlenky. Je to seriál bez duše. ()

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fisk je rozhodně highlight a flashback kde to vypadá, že nejspíš po každém rozhovoru s Echo nechává zabít svoje interpretky byla maso a rozhodně tak bych chtěl vidět Fiska víc. Hudba byla taky okay, ale jinak bohužel průměrná epizoda, která mě mimo tu jedno scénu až tak nechytnula. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Maya se setkává se svým bývalým, a znovu z mrtvých probuzeným šéfem Fiskem. Během schůzky se ji snaží přesvědčit všemi možnými prostředky, aby se přidala na jeho stranu. Udělá pro ni večeři, a též ji umožní, aby mu rozumněla i bez gestikulace. Mladá černovláska sice zaváhá, ale jasné rozhodnutí mu za žádnou cenu poskytnout nechce. Brzo na ni navíc dopadnou vidiny s předky, s nimiž se z donucení svěří své babičce. K ní totiž nechtěla přijít, jelikož se spolu vůbec nemusejí. Avšak díky jejímu strýci, jenž ji za ní zavezl, neměla na výběr. Nakonec se vztekem odkráčí pryč, myslí si, (zřejmě, neobjasněno) že ji nazvala mimozemšťankou. Z tohoto důvodu se znovu setká s Fiskem, na nějž zamíří zbraň. Pro opakovanou lítost, nakonec nahrazenou hořkým posměchem, však odjede pryč, a tím ho dost naštve (...). 50 procent. Stále slabé, ale aspoň jsme se dočkali pár vtipných scén. A sám Fisko celou situaci v podstatě zachránil. ()

Reklama

Reklama