Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Recenze (311)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná letní kravina, místy připomene Planet Terror. Béčková upíří komedie nemá laťku nijak vysoko, tudíž tady to se kvalifikuje. Snoop jako bonusový zabiják, Franco baví v roli sidekick pochcánek, je tu jedna efektní auto-honička, jinak mraky CGI krve, L.A. sluníčko a pěkný havajský košile. Žádná divácká povinnost, ale jen tak na relax je v pohodě. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vyloženě Blade se mi po tom nechtělo, i když se jedná o standardní slaboduchý netflusanec pro evily. Však proč se taky jebat s nějakým sofistikovaným podkladem, když dvě hezky udělané a svižné desetiminutové upíří vyhlazovačky v míchách cílové skupiny zcela odmažou těch zbylých 93 minut přitroublé, pásové a neinventivně sterilní pičočalamády, růžoví předplatitelé vyrachtaného, degenerativního neomarxismu se slastným chrochtáním hltají pomeje a ten krpatý plagiátorský trumbera, co už má na dozajista bezvýčitkovém "scénáristickém" svědomí kvocientně děsivou Armádu Lu-pičů a tato veledíla patrně seká s nebývalou lehkostí za deset minut po vychlazeném kefíru ráno doma na hajzlu, je teď určitě přesvědčen, že je Trumbo. Čili škoda (zase za pár miliónů) no, režisér je zjevně zručný řemeslník, ty dvě výše zmíněné etudy jsou parádní, a i prachy jsou v tom vidět, ačkoliv když zatáhli fuckturu pana Liššky, zbylo jim pro roli jeho přicmrndávače už jen na sekndhedového Franka, oproti bratrovi slizkého a prkenného to neumětela, a pro BLM privilegizaci čokoládových krimošů na veskrze trapný štěk ubohého, mentálně atrofovaného a imrvére zfetovaného recitátora - Slídícího pssa. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „TAK CO MÁME DNESKA NA PROGRAMU?“... „JAKO KAŽDEJ DEN. LOVÍME UPÍRY!“…   Duo lovců, který má bavit protiklady (nebo tím, že se jeden vždycky pochčije…) a upíří sebranka, která vtipná není, ale je jí hodně, takže je koho lovit. Jde o akci, která občas zaujme vychytávkama nebo nasnímáním (jo, občas je super!), nebo tím, jak je blbá (jo, občas je to fakt trapný…). Podobně je to s příběhem, kterej je pitomější víc a víc (prostě čím víc se blíží konci…). Standardní Netflix, kterej pobaví náctiletý a ty, co nejsou „dějově“ náročný.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když filmy točej kaskadéři.  2.) V baráku mám upíří hnízdo.   /// Thx za titule „Vít Bezdíček“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Welcome to the Motherfuckin Night Shift! JJ Perry natočil debut snů, nejlepší netflixovský Blockbuster a nejlepší vampire film tak za dekádu minimálně. Náááálož jako Prase! Neskutečnéj MASAKR. Tolik ustřelených hlav a urvaných končetin jsem v životě neviděl, absolutní vrchol blaha a spokojenosti. John Wick křížený se Zombielandem v ultra nahláškované buddy komedii s šíleně brutální a skvěle natočenou akcí a s hodně cool vymyšleným světem s upíry. Jamie Foxx je neskutečný bad ass, frajer a sympaťák ( dost možná jeho nejlepší role vůbec). Potěší i Dave Franco, který hraje uplakaného side kicka z kanclu skvěle a Snoop Dogg, tak ten si finále pro sebe vyloženě urval. Black Cowboy s rotačákem a doutníkem. Styl jak hovado. Day shift má zajímavě a inteligentně vymyšlen svět s upíry, kde fungují cool pravidla, je tu hromada inovativních a efektních nápadů jak upíra zneškodnit a sympatické mi bylo i obchodování s jejích zuby. Nadšený jsem byl i z té urputné kadence hlášek, to je neskutečná mela ( Medvěda bych sejmul i celý pokrytý od medu!), ty hlášky tesat do kamene, řezal jsem se smíchy až po střechu a povedla se i akce, která je neskutečně brutální, intenzivní, choreograficky pestrá s plno nápady a hromadou poctivého Gore. Některé ty fatality, comba a killy si budu pamatovat až do hrobu! Povedlo se i cameo Adkinse, který tu vyloženě ukopává hlavy! Nevadilo ani mi tu nepřekáželo vůbec nic. Za mne instant cult classic. Freakin Loved that shit. Works every time .Příběh 4/5, Humor 5/5, Násilí 5/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 3/5, Herci 5/5. 9/10, ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Did I just cry for Snoop Dogg? Bitky jsou celkem sranda, ale pořád je to "jen" televizní film: Pocitově se tam skoro nic nestalo, budování možného světa dost pokulhává, spousta věcí asi/možná skončila ve střižně, nebo je vůbec nerozpracovali, ale my jako bychom ty informace měli vědět (např. k sousedce se chová, jak kdyby ho zradila nejdůvěrnější milenka, ale přitom spolu měli jeden (1) krátký rozhovor), a tak. Ale ty bitky jsou celkem sranda a předpoklad asi je, že kvůli ničemu jinému se na to nikdo nedívá. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Netflixxo.. What else? Zase je tu nutkání být cool kávičkou, ale výsledkem je druhák vytažený z koše. Snad kdyby to bylo kratší. Snad kdyby Jamesův brácha držel urinu a hubu. Snad kdyby to tak marně nevzhlíželo k Wickovi. Průkazná znalost kaskadérského řemesla a chvilkový návrat do vybetonovaných koryt z druhého Terminátora jsou sice fajn, ale jinak zoufale schází okamžiky, po kterých by se Woodsův Jack Crow mohl ptát: „..you get a little wood?“ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Netflix vrámci žánrovej jednohubky opäť trafil do čierneho, a i keď nedávam vyššie hodnotenie, tak som si snímok veľmi užil. Nejaký scenáristický majsterstuck som nečakal, no musím pochváliť pomerne priamočiary príbeh, ktorý sa nehrá na nič viac. Dej odsýpa pomerne svižne, aj keby som to o pár minút skrátil a okresal infantilnosť niektorých dialógov. Škoda, že aj napriek ráznej akcii a pomerne slušnej nádielke krvavých scén, sa opäť netflixáci snažia zaujať čo najširšie publikum. Trošku viac pritvrdiť, bol by to žánrovo novodobý buddy-blade film dekády. Pridajte k tomu luxusný soundtrack a naozaj vycibrené bojové scény s niekoľkými inovatívnymi zábermi, čo je v dnešnej dobe, keď máte pocit, že ste už videli snáď každý možný bojový pohyb, naozaj ťažké. Skvelá (no časom zabudnuteľná) zábava! 70%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Solidně zpracovaná a celkem vtipná upírská řežba. Vlastně je to takový moderní Van Helsing, který zprvu dosahoval kvality pětihvězdičkového akčňáku s velice obstojnou příběhovou zápletkou. Finále se bohužel, stejně jako u mnoha podobných novodobých děl, prokázalo být bez špetky nápadu a film byl ukončen překombinovanou parodií. Vytáhnout se v posledních minutách stopáže s co možná největším pérem a předvést tu nejvelkolepější závěrečnou scénu na světě, je v poslední době velkým nešvarem. Proto to začíná být okoukané a osobně si z takto nelogického šaškovaní, jenž se nese v úplně jiném duchu než zbytek filmu odnáším negativní dojmy. Pak je tu ještě jedna věc s velmi hořko kyselou pachutí. Vzhledem ke směru, jakým se snímek ubíral a jeho hororovému nádechu, jsem byl takto růžovoučkým happy endem přinejmenším zaskočen. Přes zmíněnou kritiku, stále hodnotím velmi kladně. 71% PS: Tímto byl Snoop Dogg již obsazen opravdu ve všem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnané béčko, kde dost slabý scénář zachraňuje svižná akce, s několika skvělými nápady. Foxx si to docela užívá, ale to je tak všechno, postava čističe bazénů je generická až běda. I ten Dave Franco má zajímavější charakterový vývoj (přestane se počůrávat). Takový ten neslaný nemastný Netflix Jedna z mála věcí co se mi tam líbily, byly ty havajské košile. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co se týče netflixáren, tak vysoký nadstandard, ostatně jako všechno, co vyjde z produkce Leitche a Stahelskiho. Několik líbivých akčních scén a povedené choreografie, nekompromisně charismatický Jamie Foxx, až jsem si vzpomněl, že kdyby byl alespoň takovýhle nový Blade, byl bych spokojený. Takhle můžeme jen doufat a Day Shift 2 bych si dal rád. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Choreograf, fanda bojových umění a koordinátor kaskadérů J.J. Perry si usmyslel, že si taky zkusí režii a vybral si vzdáleného příbuzného fanoušky milovaného Bladea. Jenže zatímco Stephen Norrington nebo později Guillermo del Toro natočili dynamická béčka, Perry se představuje s béčkem nudným a pásovým. Zatímco Snipes byl vlhkým snem milovníků upírů, Jamie Foxx kašle na černou kůži a je především tátou od rodiny, který potřebuje prachy. Upíry loví proto, že jejich vytržené tesáky jistá antiupírská organizace štědře odměňuje zelenými bankovkami. Ale proč ne… Tvůrci do toho poměrně šlapou, uhání kupředu, zřejmě si všichni natáčení užili, mně se ovšem tohle blbnutí se sekáním končetin brzy zajedlo. Nemám problém s tím, jít se bavit, ale tentokrát mě to tak nějak obloukem obešlo. Nemá to atmosféru, nemá to vtip, intenzitu a živočišnost tu nahrazují hektolitry CGI krve. Věřím, že se to mnohým líbilo, respektuju, ale já raději půjdu o dům dál. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Do horor žánru bolo za môjho života zaradených toľko totálnych sračiek, že keby dám všetky tie sračky na hromadu, tak je to taká hromada sračiek, že ďalšie sračky by už vlastne nebolo kam dať. "Denná zmena" je veľmi solídna, upírska zábava s výbornými maskami ale aj gore efektmi, ktorá spĺňa presne tie očakávania, ktoré môže naplniť. Neberie sa nijak vážne, nehrá sa na nič mimoriadne, iba zabaví, teda pokiaľ (!!) - pokiaľ dokážete akceptovať, že inú úlohu ani nemá. Popravde, jediné čo ma sklamalo, bol pomerne nevýrazný záver, od ktorého som teda očakával väčšie finále. Každopádne pokojný - chýba zaradenie do HOROR žánru. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Snoop Doggova postava to nanešťastie nevytiahne z bahna premrhaného potenciálu. Nečakala som veľa, chcela som sa iba zasmiať a trochu si po dlhom čase vychutnať upírsku tematiku. Ale scenár po nádejnom úvode skĺzol do retardovaného finále, v ktorom zo seba hlavný záporák urobil idiota. Nie je to prvý ani posledný takto dokaličený film (a zvlášť tie o superhrdinoch by mohli rozprávať), ale vždy je smutné, keď niekto najprv vytvorí akože super uber neporaziteľného zlosyna (či zlodcéru), a potom ho tesne pred osudovým súbojom lobotomizuje. Škoda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Plně dostačující zábavná akční konina, kterou nelze brát úplně vážně, ale solidně pobavit určitě zvládla. Vlastně mě až překvapilo, jak pohodový snímek z toho i přesto že to měl na starosti Netflix vylezl. V kinech by se to nezaplatilo, ale určitě by to nepropadlo. Přijde mi, že Jamie Foxx je stále stejný sympoš, jako byl v Djangovi, navíc zde hraje můj oblíbený Dave Franco, kterého mám rád už od Sousedů a vím že mu komediální role sedí. Rozhodně potěší akční palba Scotta Adkinse a Snoop Dogg to na konci celé uzavře bezbolestnou. Za mě spokojenost. Co jsem si přál, jsem dostal. 65% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komediální jednohubka někde mezi Bladem a Zombielendem není nijak originální, ale je zábavná. Nejlepší je úvodní potyčka s babiznou, podobná scéna už se nezopakuje. Ocenil jsem, že Foxx nehrál nějakého přitroublého šášu, ale chlapíka s problémy. Jeho nový společník Seth je ovšem ztělesněním troubovitosti....tedy až do momentu, kdy se všechno změní. Klišé s rozbitou rodinou se zřejmě neohraje a zlou zde představuje bílá realitní makléřka, co už má život dávno za sebou - ok, proč nakonec ne. Likvidace upírů je masakrální, takže lítají hlavy i ruce, automobilová honička zběsilá. Při sledování si lze vzpomenout na Srdečné pozdravy z Ruska, Abrahama Lincolna: Lovce upírů, Ztracené chlapce, Terminátora 2, Stmívání a možná i Svítání, Predátora a další. Rap a funky nejsou moje parketa, ale nakonec jsem muziku ustál. Těch jmen je poměrně dost - Snoop Dogg, Paris, Body Count, Le Castle Vania, Ice Cube.....Edwin Starr, Nickelback... Škoda, že upíří doupě nepůsobilo ani tajemně, ani strašidelně. Tady to mohl být horor! Nu, tak nic. Protože upíři v posledních letech příliš nefrčí, tak jsem Denní směnu přeci jen uvítal. 3,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľké plus že sa film zameral na už akoby zabudnutých upírov na rozdiel od všadeprítomných a okukaných zombíkov. Jamie Foxx je zaujímavá voľba, rola mu sadla a ešte viac sadla Daveovi Francovi, ktorý ako sa hovorí, zabil. Vraj bude aj dvojka, lebo údajne na Netflixe film úspešne "váľal" na rozdiel od tu prítomných čsfd náročných kujebákov, ktorí sú ochotní hodnotiť nízkym hodnotením, len kvôli nejakej nejasnosti alebo chybičke. Ono tu na česko-slovenskej fašistickej databáze je vždy hodnotenie filmu nižšie než na iných českých a slovenských stránkach o filmoch, alebo aj oproti takej imdb, takže si nepokazte chuť pohľadom na percentá. (17.8.2022) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Upřímně lituju ty, kterejch se někdy někdo zeptá, o čem tohle je. A už vůbec nerozumím tomu, že si tohle někdo obhájil před svým šéfem. Spousta lidí má problém obhájit si 30 minut na oběd a na Netflixu to vypadá berou všechno, co jim hodíš na stůl. Mám nějaký trenky na zašití, kdyby byl zájem... ()

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama