Reklama

Reklama

Hledám Amy

  • Česko Zoufalec (více)
Trailer

VOD (1)

Komiksoví kreslíři Holden a Banky jsou nejlepší přátelé už 20 let. Zdá se, že jejich bezstarostný život nemůže nic ohrozit. Dokud ovšem nepotkají Alyssu. Holden se zamiluje, pak ale zjistí, že si dělá plané naděje. Alyssa je totiž lesbička. Dva komiksoví nadšenci Holden McNeil a Banky Edwards, kteří žijí v New Jersey, jsou nerozluční kamarádi už dvacet let. Přes den tráví čas společně ve svém studiu a večer se chodí ven bavit. Jejich přátelství má však poprvé v životě dostat povážlivou trhlinu poté, co jim zkříží cestu nádherná mladá lesbička Alyssa Jonesová. Holden se do ní zamiluje a záhy musí čelit Bankyho žárlivosti i barvité minulosti své nové přítelkyně. (Cinemax)

(více)

Diskuze

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Nechápu proč má tenhle film tak vysoký hodnocení. Jako film to není špatný, ale ty "moudra" tam mi přišly povrchní a totálně mimo... Z mé strany dvě hvězdičky za dost dobrý obsazení a celkem pěknej příběh

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

ninouch

ninouch (hodnocení, recenze)

Hezka a prijemna podivana. Film me zaujal a neznama Joey Lauren se ukazala byt dobrou hereckou.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Tak jsem si dal repete. Ten film je super. Smith je brilantní v dialogách, ani na chvíli jsem se nenudil. Výborně vybraní herci. Zvedám ze **** na na plné koule *****.

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

O netradičních situacích se v dnešní době málo mluví, všichni si jedou svým stereotypním tempem a válí si bobky na písečku, a jakmile se objeví někdo jiný než jsme my s jinými názory, bereme ho za divného člověka na okraji společnosti. A nezávislý film nám chce některé aspekty ukázat: domácí násilí, které se zamete pod kobereček, hledání vlastní identyty, sexuální touhy, touhy někam zmizet, aby se člověk nemusel vracet do zajetých kolejí,... Napsal bych toho víc, stačí se juknout na Transpotting nebo jiné knihy Irvina Welshe, které bohužel nejsou zfilmovány. Mrzí mě to.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

má to také tak vybroušené dialogy jako ostatní Smithovy filmy?
UP: má, ale jinak posazené! líbilo se mně to, ale asi mi pár věcí uniklo, respektive mě několik věcí dost iritovalo (ne ztvárnění, ale samotný děj);
herecké výkony byly pěkné, Afflecka bych spíše čekal v nějakých nudných romantických filmech než ve spojení se Smithem

Broda84

Broda84 (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film se mi líbil méně než Dogma ale stejně Smith válí :-)

Helmut02

Helmut02 (hodnocení, recenze)

Mno já dávám za 4. Je to docela fajn film, ale není to zdaleka tak vynikající jako Clerks.

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Tak jsem váhal mezi 3 a 4 hvězdama. Hlavní dvojice mě prostě nesedla, ale ten jejich vztah byl fakt uvěřitelný, výborné dialogy! No a Bob vystihnul situaci ve svém životě docela přesně, že nechtěl být ten co je ve vztahu pozadu a to teď tak nějak funguje i u mě, tak přidávám 4 za "vysvětlení" toho, že by to byla chyba!

Reklama

Reklama