Reklama

Reklama

Kuku

(studentský film)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuku nahlíží do života kukačky, neslavně proslulého hnízdního parazita, a v humorném pojetí nabízí pár zajímavých poznatků z kukaččího života – ať už jde o různorodě barevná vajíčka či jejich vychytralé kladení. (Stanislaus)

Recenze (5)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(AFO 2021) Kukačku zná každý jako podlého hnízdního parazita a Kuku nabízí během čtyř minut pár zajímavých postřehů, jež souvisí právě s kukaččí neslavnou pověstí, přičemž se celá tato animovaná jednohubka nese v humorném pojetí. Jen mi snad trochu neseděl hlas vypravěče. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Viděno na AFO 2021 online. Svěží humorný kraťas, kdy mi neskutečně sedla animace a její humor, jak kukačka tiskne svá vejce na 3D tiskárně, jak střílí golfovou holí vejce do budky, jak je měsíc na tahu anebo jak "prdne" pár vajec tady v ČR a letí zase zpět do Afriky. Neskutečně mě ale iritoval hlas vypravěče i jeho styl vyjadřování, což je prostě hvězda dolů, jinak bych klidně dala i 4*. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Super! Pro ty, kteří nadávají na hlas vypravěče, je nutné podotknout, že voicecover vznikl nezávisle na snímku a je to záznam z jedné přednášky. Tak že asi tak.. :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Taky jsem chtěl nadávat na vypravěče, u kterého mi přišlo, že svůj komentář trochu odflákl, ale kill-tec mi to osvětlil. I tak lze ocenit hlavně animace, jinak nevím, co bych na filmečku hledal. Nechybí mu nadsázka a humor, to jistě, ale animace jsou jednoduchoučké a je škoda, že toho humoru v tomto duchu tedy nebylo víc, v tomto případě stopáž trochu škodí. ()

Reklama

Reklama