Reklama

Reklama

1971: Když hudba změnila úplně všechno

(seriál)
  • USA 1971: The Year That Music Changed Everything (více)
Trailer
USA, 2021, 6 h 1 min (Minutáž: 42–49 min)

Hrají:

Marvin Gaye (a.z.), John Lennon (a.z.), Jim Morrison (a.z.), Mick Jagger (a.z.), Lou Reed (a.z.), Elton John (a.z.), Curtis Mayfield (a.z.), Tina Turner (a.z.) (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Rok 1971 byl rokem hudebních inovací a obrody, ke kterým přispěly politické a kulturní převraty. V této bouřlivé době dosahovaly hvězdy nových výšin, na scénu se dostávalo spoustu nových tváří a hranice se posunuly tak jako nikdy dřív. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

svým způsobem klasický dokument,který se zaměřuje na témata jako feminismus,rasismus,práva gayů atd,což v dnešní době není nic neobvyklého,ale tady se na vše nahlíží přes hudbu a až na pár odskoků čistě v rámci roku 1971,který byl evidentně docela nabitý různými událostmi.Ne vždy je to úplně záživné a zajímavé,ale pozitiva převažují...70% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

rok 1971 v kostce. — dokument byl zdarma na apple tv, tak jsem si ho pustila; sice ne cely (vybirala jsem si jen casti, ktere me zajimali), ale i tak se mi moc libil; jenom me mrzelo, ze tam nezahrnuli i pribeh paula mccartneyho.. — 𝐭𝐞𝐦𝐚𝐭𝐚 𝐚 𝐨𝐬𝐨𝐛𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢, 𝐤𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐦𝐞 𝐳𝐚𝐮𝐣𝐚𝐥𝐢: 𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘮𝘶𝘴, 𝘣𝘰𝘫 𝘻𝘢 𝘱𝘳𝘢𝘷𝘢 𝘤𝘦𝘳𝘯𝘰𝘤𝘩𝘶 𝘢 𝘭𝘨𝘣𝘵 𝘬𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘺, 𝘦𝘭𝘵𝘰𝘯 𝘫𝘰𝘩𝘯, 𝘫𝘰𝘩𝘯 𝘭𝘦𝘯𝘯𝘰𝘯, 𝘢𝘯𝘥𝘺 𝘸𝘢𝘳𝘩𝘰𝘭, 𝘫𝘪𝘮 𝘮𝘰𝘳𝘳𝘪𝘴𝘰𝘯, 𝘨𝘦𝘰𝘳𝘨𝘦 𝘩𝘢𝘳𝘳𝘪𝘴𝘰𝘯.♥️ ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama