Reklama

Reklama

VOD (1)

Vychovatel a jeho chráněnci mají v plánu získat peníze na záchranu svého sirotčince tím, že vyhrají rybářskou soutěž. A tak vezmou do party vysloužilého kapitána. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický rodinný námět, kde i lidem, kterým rybaření nic neříká, neuškodí, když se na něj podívají. Na jedné straně je sirotčinec, který se topí v dluzích, na straně druhé je avantgardní kapitán, který je dobrý rybář. Náhodou se spojí do soutěže, která oběma pomůže a tak se vztah na obou stranách začne vyvíjet. Fajnově odpočinková záležitost. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dobře natočeno, kritika mexického stavu jasná, víra, že občas chodí štěstí dokola se tam padne na hodného měla přiblížit jakýsi snad skutečný příběh. Proč ne. Řemeslně zvládnuté, výsledek očekávaný, postavy možná až příliš černobíle pojaté. Za ten optimismus 3 hvězdy, děti do 13 a půl mají film i na druhé kouknutí. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film s hezkým poselstvím o tom, že se nikdy nemáte vzdávat a že máte být poctivý a nepodvádět v životě. Snímek zachycuje drsnou realitu některých dětí v Mexiku, kdy se jeden manželský pár rozhodl založit pro opuštěné děti sirotčinec, avšak peníze dochází. A tak se zapojí do rybářské soutěže, kde soutěží o hlavní výhru v podobě spousty peněz. Příběh chytne za srdce, je napínavý, rodinný a navíc podle skutečných událostí, takže vás to pohltí ještě více. Jsem rád, že sirotčinec je na tom v součastnosti tak dobře a má rozsáhlý komplex. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Modrý zázrak nie je modrá ustrica a herec na obálke nie je Cinkota, hoci počet vlasov je rovnaký. Film je skutočným príbehom, ktorý napriek netradičnej až fádnej téme, ako je rybolov, prinesie celkom zaujímavý príbeh, do ktorého sa treba vcítiť. Mnoho mexických detí, až príliš veľa, vyrastá v pomeroch pod úroveň, v krajine, kde všetko riadia kartely a smrť na ulici je na dennom poriadku. A potom sa objaví dobrý strýčko rybár a oni dokážu nemožné. Kritici síce vidia za filmom politiku a vraj to tak nie je, Mexiko je krajina zasľúbená, ale asi z nej poznajú len sombreros, štipľavé fazule a kaktusy. Ale ono je to trochu komplexnejšie. Denis Quaid inak ďalší vynikajúci výkon. Príjemný film. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Opäť tretia recenzia na databaze, to tie nové filmové snímky od netflixu nikto nekomentuje? Rozporuplné dojmy boli už keď som pozrel hodnotenia, jeden dal plný počet, druhý odpad. A takto to pokračovalo. Aj sa to odzrkadlilo na hodnotení. Ale nevadí neškodný nadpriemer na ktorý sa celkom dobre podobalo a rýchlo zbehol. Chvalim aj dabing. Drámy nemusím, ale táto bola veľmi dobrá. 4* ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama