Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

elanius 

všechny recenze uživatele

(60/2021) / Ach jaj, tieto jednohubky od Netflixu. Awake je ťažko podpriemerný len tak tak thriller. Nulové napätie, filmu chýba nejaká gradácia, šťava. Väčšinu minút sa nič nedeje, len sa postavy presúvajú z miesta A do B. Snaží sa to zachrániť posledných 20 minút, už je ale neskoro. Finálny point, dajme tomu, ale blbosť jak mraky. Čakanie pokračuje. (3/10) ()

Enceladus 

všechny recenze uživatele

Prvý dojem z námetu je mimoriadne zaujímavý a viem si predstaviť pri určitom kvalitnejšom spracovaní vysoko zábavný a pútavý príbeh. Bohužial vo filme sa všetko zbehlo neuveriteľne rýchlo a náhodne s neprimeraným množstvom šťastia a "náhody", ktoré vyznievali minimálne od polovice deja mimoriadne otravne. Potenciál je napríklad vo vyobrazení nepredstaviteľných zvrhlostí a šialenstva, ktoré môže blúzniaci ľudský mozog vyprodukovať, vo filme sme dostali možno 2 zaujímavejšie scény, čo je na Netflix pomery veľmi slabé. Nehovoriac o tom, že chýbalo previazanie diváka s postavou (úprimne mi bolo jedno či ktokoľvek umrie). Celkový dojem je pomerne nudný a kebyže si pozriem 5 minútový zostrih najlepších scén na Youtube, popravde o nič neprídem.... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s dobrým nápadem, jen to spojení výpadku proudu a následné nespavosti tak trochu nejde dohromady. Hlavně ta elektřina která nejde, a přitom auta co nemají baterie tak jim bez problémů svítí světla a u vojáků normálně elektřina jde stejně jako defibrilátor, jak je to možné. V nemocnici taky nefunguje. To by měli nějak rozumně vysvětlil, ale nic se nedozvíme. To celkový vysvětlení je řekněme hodně zvláštní, ale poněkud dost neproveditelné na to aby se lidstvo vzpamatovalo. Už si s tím mohli lépe pohrát a udělat lepší vysvětlení a nějakou naději na nápravu, tady v podstatě žádná není. Je pěkný vidět jak lidstvo magoří s absence spánku. Mě se nejvíc líbí ten nápad, ale zpracování pokulhává, stejně tak hlavní postava dost ne sympatická. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film stejně atraktivní, jako jeho hlavní představitelka. Ovšem při bližším prozkoumání zjistíme, že to zase tak slavné nebude. Film o Mamině s dětmi, kteří se snaží dostat do bezpečí a pomoct nejen sobě, ale i světu, který postihlo šílenství ve formě nespavosti. Snový, nízkorozpočtový postapo film ve kterém je veliký potenciál zmařen spoustou nedotažených blbostí a dějových "podivností", třeba jako padající satelity kvůli blackoutu, nebo bývalá vojanda co si nezkontroluje zbraň, mukl který se ve filmu zjevuje, podle potřeby scénáře....Bylo ale zábavné sledovat jejich cestu, na které potkali třeba sektu kanibalů, nebo bandu vězňů, ale nic z toho nebylo dotažené, vždy jen nakousnuté a rychle ukončené, nicméně se na tyto kratičké akční a dramatické úseky dobře koukalo. Jejich dobrodružství vrcholí pro mě až moc sentimentálním závěrem. Netflix už opravdu nehraje na kvalitu a stává se z něj transgender rodící Bčkové sračky. Třetí * je jen za její šikmý oči.....P.S. Ušák Pepper mohl dostat víc prostoru - asi nebyli koláče. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri, či silnejšie dve? Dávam silnejšie dve, lebo natočené to bolo za pár centov, obsadené podobne, bolo to kratučké a vysvetlení sme sa moc nedozvedeli. Mihli sa náznaky šialenstva, náboženskej fanatiky, military atď. atď. ale nič sme nedostali v lepšej podobe. Bezkrvný snímok, ktorý upadne do zabudnutia rýchlosťou blesku, stačí aby sa človek PREBUDIL deň po jeho zhliadnutí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Když Jill (Gina Rodriguez) vyjde z jezera a uvidí Matildu (Ariana Greenblatt) ve společnosti dvou policistů, dcera se posadí a vykašle vodu. Jeden z policistů říká, že Matilda „byla asi minutu mimo“, ale ani jeden z nich neprovádí resuscitaci, ani Matildu neotáčí na bok, aby jí pomohl vypudit spolykanou vodu. (Johnny.ARN)
  • Incident způsobí četné nehody a prudký nárůst hospitalizací, ale mladé dívce trvá, než pochopí, že „lékem“ je velmi krátkodobá srdeční zástava a resuscitace. V nemocnicích nebo domovech pro seniory by to nezůstalo bez povšimnutí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama