Reklama

Reklama

VOD (1)

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Marze 

všechny recenze uživatele

Nedívejte se pokud očekáváte standartní romantickou komedii i když to dodržuje  žánrový rytmus.  Je tu decentní satira. Schlesinger netrhá divákům bránice smíchy. Jde spíš decentní smích. S Margaret Cho tvoří směšné duo. Pobavily mě hlášky jako příručka "jak destilovat pitnou vodu z vlastní moči", nebo "je starej duchem". ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ty jo, to je tak dobře zahraná, inteligentní a vtipná věc… To hodnocení tady tentokrát absolutně nechápu..?/// Po prvním zhlédnutí jsem tomu dal 4 pecky- to je u mě 70-80 procent. A ono se mi to po druhém zhlédnutí nelíbilo ani na těch 70, ba dokonce ani na 60, ale i 50 jsou u mě pořád 3 pecky. Poprvé mě to jaksi okouzlilo, ale dnes jsem si neuměl vysvětlit, jak se to mohlo stát. Dnes jsem pořád čekal nějakou vtipnou pointu, doufal jsem, že to není jen příběh o holce, která nalítla lháři, později jsem si zase přál, aby mu to dokázala nějak vtipně oplatit, nebo ho převálcovat u toho soudu, ale tohle tady úplně chybí, bylo to čekání na Godota, na něco, co se mělo stát, ale nestalo. Poprvé jsem byl prostě moc hodnej, no… Ale vadí mi to míň, než když mám napodruhé pocit, že jsem byl napoprvé zbytečně příkrej a přísnej. Když jsem někdy podobnej Mamlas, jako ten kretén, co tady škodí úplně všemu a všem. Ten je zralej na odpad!. Na papíře dobrý je proti tomu volovi zlatý. ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Film se odráží v názvu. Trailer vypadal dobře a film měl potenciál, dokonce první 20 minut jsem si říkal, že to může být po delší době dobrá komedie se zajímavým zvratem na konci. Bohužel, nakonec se to přetaví ve zdlouhavou nudu s otravnými vedlejšími postavami a koncem tak špatným, že to nemá ani smysl komentovat. Rozhodně nedoporučuju a za mě 35% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„This is a mostly true story. Based on a lie.“ Tento film drží nad vodou Iliza Shlesinger, hlavne so svojou charizmou a postavou. Od samého začiatku cítite, že s Dennisom (celkom slušne ho stvárňuje Ryan Hansen) nie je niečo v poriadku. Príbeh (notorického klamára a dôvod toho, prečo sa tak chová) s klasickým vývojom, ale záver by mohol byť trochu sofistikovanejší . Od Netflixu jednohubka, ktorá neurazí. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Kitulinecka 

všechny recenze uživatele

Nová americká komedie o stand-up komičce a jednom zásadním „vztahu“. Celou dobu se to tváří jako fajn komedie, mladá žena, co se dostává do komických situací a potká zvláštního chlapa. Občas tam byl povedený vtip a nebylo to nic násilného, ovšem taky žádná Bridget Jonesová. Nakonec to není ani trochu romantika a celé vyústění mi přišlo úplně mimo a shodilo to i průměrnou první polovinu. Ten konec se mi opravdu hodně nelíbil, to se mi u komedie snad ještě nikdy nestalo, že by mě takhle naštval konec. Velká škoda tedy ... celkově je to kvůli tomu dost zbytečný film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama