Reklama

Reklama

VOD (1)

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda. (Netflix)

Recenze (35)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Tuctová stále začínající filmová a barová herečka kápne v přízemí Hollywoodu na tuctového nápadníka a vzájemné tokání z toho vykreše Na papíře dobrý, Good on Paper, vztah. Který se postupně promění ze zalíbení přes rozčarování po nenávist nebo přinejmenším opovržení až k otupění a zapomnění. S podporou hereččiných nerozlučných kamarádek, jupí. A s úšklebkem nápadníkových nepřejících kamarádek, uf. Jak to svým scénářem a hlavní rolí sdělila sobě, publiku i jemu též produkující Iliza Shlesinger. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. MacGuffin ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Strašně nevtipná záležitost. Jak kdyby v Hollywoodu mohl pro Netflix točit komedii už i neúspěšný stand up komik. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Z deja sa ani vlastne nedá poriadne poznať o čom to bolo. Tak šedivé, že všetko ostatné, čo by aj mohlo byť dobré, v tej záplave ťažkej nudy stráca na význame. Podpriemer. 40/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa "Good On Paper" prináša celkom uspokojivú romantickú komédiu s nie úplne najoriginálnejším spracovaním ale relatívne neopozeraným námetom. Myslím si, že to netrvá dlho a pochopíte všetci, že Dennis je jednoducho chronický klamár, ktorý potrebuje veci podávať tak, aby vyzeral ako úžasný človek, no v jadre dokopy nič z toho nie je skutočné. A z hlavy mi nenapadne asi žiadna takáto postava, ktorá by mala jeho charakter. Takže v tomto si myslím, že film odviedol dobrú prácu. Herecké výkony sú slušné, stand up vstupy sú celkom na úrovni a majú miestami aj celkom dobrú pointu, no najlepší fór je pre mňa hneď v úvode, keď Andrea od letušky dostane celú fľašu džúsu. To bola bomba. Inak asi nenájdem fór, ktorý by ma vyslovene rozrehotal, ale nenapadne mi asi ani žiadny, kde by som mal pocit, že prerazili tvorcovia dno. Pre mňa funkčná jednoduchá komédia s dobrými hrdinami a trošku staromódnym spracovaním. Na jedno pozertie odporúčať môžem. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia so štipkou feminizmu, ktorá mi nevadila. Tej zábavy tu ale nie je príliš veľa a dejovo sa Na papieri podobá na dosť filmov podobného zamerania. Čo mi trochu vadilo boli stand-up výstupy hlavnej predstaviteľky, ktoré našťastie neboli vulgárne, ale neboli ani veľmi vtipné. S týmto by sa nepresadila ani medzi našou spodinou zo Silných rečí. Nebolo to inak celé zlé, ale kto hľadá niečo romantické, tak si nepríde na svoje, pretože z toho filmu romantika nesála. Sála z neho len hraná náklonnosť, ktorú danej dvojice neveríte kvôli chovaniu oboch zainteresovaných. Páčila sa mi ale myšlienka, že človek proste v dnešnom svete musí veľa hrať a veľa je založené na fejku predstieranom na sociálnych sieťach, len aby som bol niekto alebo mal lajky. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nedívejte se pokud očekáváte standartní romantickou komedii i když to dodržuje  žánrový rytmus.  Je tu decentní satira. Schlesinger netrhá divákům bránice smíchy. Jde spíš decentní smích. S Margaret Cho tvoří směšné duo. Pobavily mě hlášky jako příručka "jak destilovat pitnou vodu z vlastní moči", nebo "je starej duchem". ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Normálně nehodnotím filmy, které jsou určené úplně jinému publiku, ale tenhle jsem viděl jako spolu-koukající a mám nutkavou potřebu napsat pár věcí. Třeba to, že Netflix produkuje hrozně slabé věci. Nebo to, že herečka v hlavní roli strašlivě přehrává, čímž zabíjí i těch několik vtipů, které by i mohly být vtipné. Celkově je to pro mne trochu složité hodnotit. Je to zjevně film napsaný ženami, natočený ženou, o ženách a pro ženy. No, a já jsem muž, takže mi tam možná dost věcí uniká. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Když dáte stand-upovi komikovi volnou roku, aby napsal scénář a zahrál si hlavní roli, dopadne to nějak takhle. Hromada gagů a sketchů za sebou bez hlavy a paty, či pořádných emocí. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak, že by to byla bůhvíjaká k popukání komedie, to se říci nedá. Spíše to vypadalo, že se tvůrci snaží i o napětí při pátrání, kdo že je vlastně ten Dennis zač, takže je z toho neslaný, nemastný úplně zbytečný film. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde zase bol stand-up. Našťastie, len v podpornej role. Hlavná patrí prevarenej zápletke, so zlými vtipmi a bez štipky inovácie či snahy sa odlíšiť. ODPAD! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hlavní  ´´herečka,, je příšerná po všech stránkách nejen, že není vtipná , ale v podstatě celý film valí feministické hovna typu chlap napíše ženské kde je? a ona je špatná zatímco ona , když mu napíše kde je? je špatná taky jelikož je stíhačka přitom v obou případech by měl být špatný ten chlap . Že Vám to podobně jako mě nepřijde vtipné máte smůlu film je podobných hoven plný  nikdy jsem nepochopil úspěch těchto stand upů s placenými ovcemi co se za peníze smějou kdejaké ptákovině navíc její nejlepší a jediná kamarádka je asijská lesba (na černošky nebyly peníze tak zde dostaly vedlejší role) a tím se to nevylepšuje. V celém filmu je jeden  dobrý vtip zhruba na konci, který naráží na popravy Isis jinak nic romantika a nějaké romantické scény tam pro změnu nejsou žádné.  Celé je to v podstatě o tom, že chlápek sbalí ženskou na to, že je vyštudovaný a má titul jelikož kdyby jí řekl, že je obyčejný člověk nechtěla by ho a ona to zjistí.  P.s. ohledně toho konce v Americe kde se žaluje za každou blbost by ji zažaloval a byla by nahraná 20 procent ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ty jo, to je tak dobře zahraná, inteligentní a vtipná věc… To hodnocení tady tentokrát absolutně nechápu..?/// Po prvním zhlédnutí jsem tomu dal 4 pecky- to je u mě 70-80 procent. A ono se mi to po druhém zhlédnutí nelíbilo ani na těch 70, ba dokonce ani na 60, ale i 50 jsou u mě pořád 3 pecky. Poprvé mě to jaksi okouzlilo, ale dnes jsem si neuměl vysvětlit, jak se to mohlo stát. Dnes jsem pořád čekal nějakou vtipnou pointu, doufal jsem, že to není jen příběh o holce, která nalítla lháři, později jsem si zase přál, aby mu to dokázala nějak vtipně oplatit, nebo ho převálcovat u toho soudu, ale tohle tady úplně chybí, bylo to čekání na Godota, na něco, co se mělo stát, ale nestalo. Poprvé jsem byl prostě moc hodnej, no… Ale vadí mi to míň, než když mám napodruhé pocit, že jsem byl napoprvé zbytečně příkrej a přísnej. Když jsem někdy podobnej Mamlas, jako ten kretén, co tady škodí úplně všemu a všem. Ten je zralej na odpad!. Na papíře dobrý je proti tomu volovi zlatý. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„This is a mostly true story. Based on a lie.“ Tento film drží nad vodou Iliza Shlesinger, hlavne so svojou charizmou a postavou. Od samého začiatku cítite, že s Dennisom (celkom slušne ho stvárňuje Ryan Hansen) nie je niečo v poriadku. Príbeh (notorického klamára a dôvod toho, prečo sa tak chová) s klasickým vývojom, ale záver by mohol byť trochu sofistikovanejší . Od Netflixu jednohubka, ktorá neurazí. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Film se odráží v názvu. Trailer vypadal dobře a film měl potenciál, dokonce první 20 minut jsem si říkal, že to může být po delší době dobrá komedie se zajímavým zvratem na konci. Bohužel, nakonec se to přetaví ve zdlouhavou nudu s otravnými vedlejšími postavami a koncem tak špatným, že to nemá ani smysl komentovat. Rozhodně nedoporučuju a za mě 35% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

První polovina rovná se tak trochu odlišná romantika….to by bylo úplně v pořádku. Ne úplně typická hrdinka romantických komedií a její ušmudlaná romance s ne úplně typickým panem božským. Tohle mne docela bavilo. Bylo to jiné, nebylo to tuctové, mělo to zvláštní sklepní aroma. Pak se ale rozjela taková ta hurá akce, per tam jednu šílenou situaci za druhou…..no, podle mne na škodu, spíš bych uvítal držet se původní cesty. Možná tady máme novou škatulku „stan up romance“ a možná jenom jednohubku, která neurazí, ale vracet se k ní si moc diváků zřejmě nebude. ()

Reklama

Reklama