Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Murdock neměl zrovna ideální dětství. Vyrůstal v nebezpečné newyorské čtvrti, kluci ho šikanovali a příliš velkou oporou mu nebyl ani otec, opilec a zkrachovalý boxer, který pracoval pro místního zločineckého bosse. Navíc Matt oslepl, když se mu do očí dostala nebezpečná chemikálie. Překvapeně však zjistí, že díky neuvěřitelně zbystřenému sluchu dokáže „vidět“, a začne tuto schopnost trénovat. Brzy se umí ubránit svým trýznitelům. Úspěšně vystuduje práva a je odhodlán bránit chudé a bezmocné. Pomáhá jim nejen jako „slepý“ právník v soudní síni, ale po nocích také jako maskovaný mstitel Daredevil, který se v rudém kostýmu stává postrachem podsvětí. Seznámí se s Elektrou, která skvěle ovládá bojová umění. Je dcerou řeckého magnáta Natchiose, který se stal terčem útoku bohatého Wilsona Fiska. Ten na něj chce hodit podezření, že je obávaný vládce podsvětí Kingpin, i když ve skutečnosti je jím on sám… (TV Nova)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
goodnic DVD
19.07.2018
janicek45 VHS
06.04.2016
Greenpeacak DVD
13.02.2010

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Ben Affleck je nový Batman

Ben Affleck je nový Batman

24.08.2013

Potěšilo to zejména Kevina Smithe, protože to pro něj znamená, že „už viděl nahatého Batmana". Zbytek filmového světa se už téměř čtyřiadvacet hodin zmítá v diskusích, jestli jde o správnou volbu.… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Reklama

Reklama