Reklama

Reklama

Past sklapne o půlnoci

  • Západní Německo Um Null Uhr schnappt die Falle zu (více)

Obsahy(1)

Dva bezvýznamní zlodějíčci si vyhlídli ke krádeži náklaďák, který každé úterý večer zastavuje na parkovišti před motelem. Netuší, že auto přes den převážející třeskutý náklad není tentokrát prázdné. Zanedlouho poté kamion havaruje v New Yorku, už bez nákladu. Dvacet barelů vysoce nebezpečného nitroglycerinu, který při nedostatečném chlazení do několika hodin vybuchuje, je teď v rukou teroristů. A ti chtějí výkupné ve výši jednoho milionu dolarů, jinak se Manhattan brzy trochu ohřeje. Odpočítávání začíná a pan High volá Jerryho Cottona. (dopitak)

(více)

Recenze (14)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo. Více než solidní Jerry Cotton. Konečně tu máme pořádnej námět. To s tím nitrákem není vůbec špatný a některý scény jsou opravdu vydařený (hlavně ta na mostě nemá chybu) Líbil se mi i hlavní gauner který tu má na všechno bandu osobních poskoků. který mu klidně umejou nohy a možná i utřou prdel, když bude potřeba. Jinak Jerry je standartně geniální, nezničitelnej a dobře hláškuje. Akorát ten novej dabing začíná bejt fakt docela otravnej kdy 10 hlasů namluvilo hned 4 filmy. Jinak proti Thomasově hudbě nic nemám, ústřední motiv tu zní dost často, ale ten zbytek je docela úlet a ne vždy se do filmu hodí. Jinak spokojenost.70% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tímhle dílem se cottonovky přiblížily bondovkám. Agent FBI dostal charismatického záporáka s ďábelským plánem a film dostal časový limit, reprezentovaný digitálními hodinami odpočítávajícími čas do katastrofy. FBI mobilizovala všechny své zdroje a pátrání se rozjíždí ve velkém stylu. V sázce sice není celý svět, ale jak zmínil vypravěč, v New Yorku žije osm miliónů lidí. Atmosféra potemněla a komické prvky téměř vymizely. Mám pocit, že režisér při filmování sem tam vynechal stránku či dvě scénáře. Některé pokroky ve vyšetřování nedávaly smysl a vývoj děje občas postrádal logiku. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podle IMDB třetí z osmi filmů o Jerry Cottonovi.____Cottonovský průměr, ale ani o ždibec víc. Ten začátek je trochu popletený, zadní projekce je tentokrát o něco víc a dlužno dodat, že se moc nepovedla. V jednom případě jsem nepobral, jak se Jerrymu podařilo pohnout se ve vyšetřování dál - jak jenom našel toho řidiče? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Konecne kvalitny Dzery Kotn - Um Null Uhr Schnapt Die Falle Zu 1966, natocil to reziser Harald Philip /Mordnacht in Manhattan, Petrolejový princ/, Dzery Kotn konecne riesi zaujimvu a hodne napinavu temu - nech si len divak pozrie, aku, ja to prezradzat nebudem. Harald Philipp uz zbieral skusenosti pri toceni predchadzajuceho filmu Mordnacht In Manhattan 1965, tu je rezia uz kvalitna, vidno ze sa reziser vyzna. Akcny fanda si pride na svoje - brutalne prestrelky, genialna scena je most, odporucam celu pozriet. Neporazitelnost Dzeryho kotna mi sem -tam pripomenula Dzejmsa Bonda 0007, pardon 007- ku. Skoda, no ako sa v jednicke pisalo, Kotn je agent trojpismenkovej organizacie, tusim to bola FBI. Hudba Petera Thomasa mi maximalne sadla : 77 % ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Opět jsem si musel připomenout, že Cotton není Bond, nýbrž obyčejný hazardér, co se ani neumí pořádně prát, ale do všeho se nejraději vrhá sám a po hlavě. Zato dostává pořádnou držkovou a jeden se až diví, že vše nakonec nějak vyjde. Také mi přišlo, že té zadní projekce bylo v tomhle díle až příliš - třeba na nočním nádraží jsem ji vůbec nepobral. A to pominu vláčky na elektriku...ale OK, v té době se ještě pořád na realitu úplně nehrálo. Wilmsová je tu vskutku žena vamp , která, když vejde do společnosti mužů, způsobí, že ti sedící si stoupnou a společně s už stojícími jen zírají... Kdysi dávno jsem měl tuhle sérii docela rád, ale zjišťuji, že už ji nějak nemusím. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama