Reklama

Reklama

Recenze (3)

kitano 

všechny recenze uživatele

Horor podla klasickych motivov, kde hlavny charakter upise svoju dusu diablovi, aby sa mohol pomstit tym, ktorych nenavidi. FIlmu dominuje skvela hra svetla a tienov a s nou spojena scena kde vedla vystrasenej tvare obete vidime tien vraha, ktory drzi v ruke noz. Mnoho krat videne, avsak zarucene to navodi atmosferu. Taktiez hudba a herecke vykony su slusne. Strucne by sa film dal oznacit ako podareny dobovy horor. A uvodna scena, kde starec upisuje svoju dusu diablovi je naozaj demonicka! (6/10) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za mě parádní hororová jednohubka kdy ve začíná rituálem a paktem s ďáblem. A od toho se vše dál odvíjí. Černobílej obraz tu je o5 ku prospěchu věci. Možná nikterak originální ale velice povedené a perfektně zpracované. 4hvězdy ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má naprosto dokonalej začátek(pakt s ďáblem), pak se film trošku uklidní ale i tak nedá divákovy šanci vydechnout. Škoda že je tak neznámí myslím že za shlédnutí rozhodně stojí. Celkem kvalitní příběh výborná atmosféra a prostě se tu celou dobu něco děje. Tohle se povedlo. ()

Reklama

Reklama