Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nagisa Mio je oceánografka na univerzitě Šibaura. Pracuje v týmu, do kterého ji přivedl její strýček profesor Kamoi, jenž tento šestičlenný tým vede. Mio nadevše miluje oceán a pro jeho ochranu by udělala cokoliv, už jen třeba maličkosti – na každé své cestě do práce sbírá odhozené plastové láhve.
Do Japonska se vrací druhý ze tří synů Hasuda Rintaró, aby pracoval v mezinárodní firmě vedené jeho otcem. Dostává na starost projekt výstavby přímořského letoviska, a tak se do přípravy ponoří, jen aby vše dotáhl do zdárného konce. Jenomže Nagisa Mio je proti, nejraději by byla, aby její milovaná pláž zůstala tak, jak je. I když Mio a Rintaró stojí názorově na jiných stranách barikády, tak jiskra, co mezi nimi přeskočí, je skutečná. (Zíza)

(více)

Recenze (1)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Strašně mi vadilo, jak rozdílný vibe seriál házel. Je to bláznivá romantická komedie? Je to obyčejná romantická komedie ze života? Je to tragická romantika? Neustále se to tam tak nějak zvláštně míchalo, občas mi postavy přišly spíše jako karikatury a občas byly hrozně fajn (i když tedy jsem měla ze začátku velmi silný pocit, že se zrovna Ajano Go do téhle postavy moc nehodí). Nedokázala jsem se v tom najít a neustále se tím s obtížemi prodírala a nedokázala si doopravdy nikoho oblíbit, ať už hráli sebelíp. Kdyby si to našlo jednu cestu, tak bych ji ráda sledovala, protože zápletka byla vcelku zajímavá a obsazení také, jenomže mi přišlo, že jsem se v tom plácala jako ryba na suchu a nebyla moc spokojená. Škoda. ()

Reklama

Reklama