Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V italských Alpách je objeven blok ledu, v němž leží tělo muže z doby bronzové. Na místo dorazí tým vědeckých expertů, včetně dr. Jamese Mydella, který je specialistou na lidskou plodnost. Expedice se totiž má pokusit získat ze zmrazeného těla sperma a prozkoumat jeho DNA. Shodou bizarních okolností však je odebraným spermatem bronzového muže oplodněna žena doktorova blízkého přítele Cordella. Po devíti měsících se narodí syn Adam a dr. Mydell, který před všemi utajil okolnosti početí, se stane jeho kmotrem. Jak však chlapec vyrůstá, projevují se u něho podivuhodné schopnosti komunikace s přírodou. Pak však kdosi odcizí Mydellovy vědecké záznamy a ten ve snaze uchránit Adama před náporem zájmu vědců i novinářů, ho tajně odveze do odlehlých hor. Tady by jeho chráněnec mohl žít v podmínkách podobných době bronzové. Jenže zásah do přírodních zákonitostí má neblahé následky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné zápletky, bylo by úžasné vidět vyrůstat kromaňonce v našem světě, jak by se choval, jak by se vyjadřoval. Tohle byla ale děsná splácanina, že jsem se na to skorp ani nevydržel koukat. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Špatný, špatný, hodně špatný. Ten námět je taková pitomost, že jsem se celou dobu(než jsem to po hodině vypnul) musel smát. Jak může někdo něco takovýho natočit? ()

Reklama

Reklama