Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelé žijící v jednom domě současně navštěvují uměleckou školu UC Santa Cruz. Zkoušky jsou nablízku a všichni jdou svou cestou a snaží se je co nejvíce oddálit. (darek kartac)

Recenze (3)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Rich Wilkes. Kamera : Christopher Taylor. Hudba : Warren Fitzgerald a David Archbold King. Hrají : Ben Affleck jako Jack, Sam Rockwell jako Rob, Megan Ward jako Joanie a třeba French Stewart jako Dennis. Komedie o přátelství, záškoláctví, loučení, alkoholu, lásce a životě. 50% ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

To množství budoucích hvězd, které se tu sešly, je neuvěřitelné. Přitom takový Matt Damon tu hraje roličku, která se dává úplným pucflekům. Film táhne Affleck a vede si dobře. Nevýhodou je, že takových filmů o vysokoškolácích jste viděli tuny. Výhodou je, že tohle není komerční srajda ve stylu American Pie. Takže všechno se netočí okolo sexu, všechno nemusí dopadnout happyendem atd. Nejvíc mě asi bavil čistě punkový soundtrack. Znovu opakuju, pokud by to byl mainstreamový film, tak by jim do soundtrack zařadili 5 uplakanejch slaďáků, ale tohle je čistej a naštvanej punk. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama