Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gus žije s tátou v chatě kdesi v lesích a učí se, jak přežít a překonat nebezpečí, která číhají ve světě za jejich plotem. (Netflix)

Recenze (6)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Při sledování úvodní epizody jsem ukrutně trpěla. Příšerné dialogy a herci. Celou dobu jsem si pokládala otázku, jestli to myslí vážně a nebo na mě každou chvíli vyskočí hláška jebaited, LOL. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle mám jasno, tohle není nic pro mě. Člověk se těší na další Postapo s poměrně zajímavým nápadem hybridů a dostane drama s fantasy prvky bez Fantazie ? ! Ten rodinný- dětský nádech se zde vůbec nehodí. Kéž by hybridi vyrostli a mohl začít pořádný lov, tohle se bude držet hodně stranou snad všeho.  Natočeno celkem hezky, ale to každý seriál od NF. Pro rodiny s dětma budiž, ale já tohle vynechám. 5/10. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekny farebny filter, vypravna kamera, este lepsi soundtrack. Herci uz pomenej a scenar ocakava, ze ho "zhltnete" a nespochybnite a o dialogoch pomlcim. Pokusil som sa, kedze fantasy zaner to tak trochu predpoklada :) ....viac-menej sa to podarilo, hoci s vyhradami. Pripisujem to na vrub tomu, ze tatino naivne vystaval rozpravkovy svet, plus samotna chlapcova predstavivost. Nic moc, ale dam sancu dalsiemu dielu. 45% ()

Reklama

Reklama