Reklama

Reklama

Vraždy ve Fall River

(seriál)
  • USA Fall River
USA, 2021, 3 h 47 min (Minutáž: 56–58 min)

Epizody(4)

Obsahy(1)

V roce 1979, téměř 90 let po nechvalně proslulém osvobozujícím rozsudku nad obviněnou vražedkyní Lizzie Bordenovou, se Fall River v Massachusetts stane dějištěm další série děsivých zločinů. Poté, co byly brutálně zavražděny tři mladé ženy, se policie domnívala, že satanistický kult provádí rituální lidské oběti. Vůdce sekty jménem Carl Drew byl dopaden a poslán do vězení na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění. Dvacet let po uzavření případu je však hlavní vyšetřovatel Paul Carey natolik znepokojen nesrovnalostmi ve výpovědích, že se po odchodu do důchodu znovu pustí do vyšetřování na vlastní pěst. Záhy se objeví důkazy, které celý příběh zpochybní... (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

gonga 

všechny recenze uživatele

Další užvaněný seriál z dílny Netflixu, který by se dal smrsknout do jednoho celovečerního dokumentu a pak by to možná bylo zajímavé. Ačkoliv tohle? To asi ani tak ne. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená záležitosť o okultných vraždách, z ktorých bol niekto odsúdený, no darí sa jej solídne spochybniť pôvodné vyšetrovanie. Mohlo to byť o jednu epizódku kratšie, no stále ide o dobre spracovaný “True Crime Doc” od HBO. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

S těmi případy ''nevinny'' se nám v poslední době jaksi roztrhl pytel. Tři zavražděné ženy a kolem několik podezřelých. Z toho ti hlavní sedí ve vězení a říkají že jsou nevinní. Pak je tu třetí zainteresovaná osoba, u které se zdá, že by mohla mít vše na svědomí. Tato osoba však nežije a své svědectví podat nemůže. Je mi však ale úplně jasné, co by tento člověk tvrdil. Na konci přijde na řadu i svědek, kterému v oné době bylo pět let a začne tvrdit, co údajně viděl...ne tohle proste vážně není pro mě. Tohle je jenom velká přeřvávaná mezi odsouzenými s jejich právníky a vyšetřovateli, nic víc. Navíc tu postrádám i záběry z místa činu, to se tady jen mihne. ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama