Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spin-off séria RuPaul's Drag Race s drag queens z Austrálie a Nového Zélandu, ktoré súťažia o titul Down Under's Drag Superstar. (dwdb)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jakoby mi Jiřik mluvil z duše. Také díky němu jsem mohl sledovat jednotlivé díly průběžně a názor na tuto sérii jsem si udělal dříve, než sem vše bylo vloženo. Ono to ani dost dobře nejde hodnotit to australské "něco", když mám i já za sebou naprosto úžasné dvě série Thailand. Ačkoliv Mama vypadá stále i ve svých šedesáti letech v převleku za dámu naprosto skvěle, i já jsem cítil kalkul a takový již zkostnatělý úhel pohledu na soutěžící se svou stálicí Michelle Visage (ten třetí v porotě byl jenom do počtu). Soutěžící "dámy" se mi zdály mnohé zbytečně přemaškařené a ve finále jsem si na sto pro myslel, že vyhraje nejvšestrannější z nich, hvězda Západní Austrálie Scarlet Adams. Dále se mi líbil (i vizuelně jako muž) Electra Shock z Auclandu (NZ). A to je vše ... 5677 ()

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Osvědčený recept tentokrát bohužel nefunguje. Možná jsem stále ovlivněn dojmy z fantastických dvou sérií Drag Race Thailand, ale Australia dle mého doplácí na ne příliš sympatické soutěžící a zpracování, ze kterého je cítit kalkul a který u mě nedokázal vyvolat téměř žádné emoce. Ještě nikdy se mi nestalo, aby mi bylo téměř jedno, kdo vlastně vyhraje. Nejhorší úvodní série značky Drag Race. A teď si všichni povinně pusťte Thailand! (1. série 65 %, 2. série 85 %) ()

Reklama

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama