Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOMU ŘÍKÁŠ ROMANTIKA? TOMU ŘÍKÁM ZLOČIN!....“ /// (další) Smithův náhled na ostýchavý a nerozhodný na muže (kluky) bez profesních vyhlídek, životních ambicí a jinejch přívlastků. (Česky pičo! … Dobrá tedy, když to chceš, tak teda osob, kteří (třeba) při orálu prděj.) Klasicky dost filmovejch úvah (třeba nad pohlavním životem Supermana), komiksy, sex… prostě věci, který nás chlapy (kluky) bavěj. Jo a taky tu jsou Jay a Bob (,,těsně“ před tím, než vrátěj úder) a vztahy, který mě (kupodivu) bavěj. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak si vyndat pískomila z prdele (ne, se srandou to nemá nic společnýho. Nebo jo?). 2.) Co asi můžou znamenat ty obrázky (úsměv, úsměv s řasama, kolečko, kolečko s křížkem…) v deníčku mý přítelkyně. (Nebo je to blog?) 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si Flákače sehnal. Komedie Kevina Smithe můžu pořád a člověku zlepší náladu vždycky. Opět máme na scéně Joye a mlčenlivého boba a opět jsou fantastičtí. Pro mě osobně nejlepší komediální dvojice jakou jsem měl možnost na obrazovkach vidět. Je až neuvěřitelné jak v blbém obchoďáku se dá natočit skvělá komedie za pár dolarů. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zatímco Smithova prvotina trpěla značnou zkratkovitostí a příliš okatou epizodností jednotlivých postav, hned napodruhé se mu podařilo všech neduhů vystříhat a natočit brilantní film, který je dokonalým obrazem jeho lásky k popkulturnímu světu kolem sebe. Dialogy o komiksových superhrdinech (rozhovor se Stanem Lee je geniální), pitvání se ve fenoménu Star Wars, ale taky spousty vulgarit, které nepůsobí samoúčelné, nýbrž zábavně a skrývají ve své podstatě mnoho morálních ponaučení, z nichž to, že láska je důležitá pro každého z nás je to nejmenší. Filmový šperk, který zrcadlí tvůrcovskou genialitu jako máloco. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Plachetnica, Jay a Mlčanlivý Bob, utopenie v bazéne, Wolverine, najmladšia a najzárobkovejšia porno spisovateľka v branži, dieťa na eskalátore, Stan Lee, šéf bezpečnosti, debil z Elegantného muža, lynč veľkonočného zajaca, výťah, tri bradavky, masová onánia v lietadle, Obi-Wan Kenobi a čokoládové praclíky. Momentálne mi nenapadá, mimo Úsvitov mŕtvych, žiadny iný film, v ktorom by obchodný dom hral takú dôležitú úlohu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někdy stačí i jeden obyčejný obchoďák a o zábavu může být hravě postaráno... Pokud si jej vezme na paškál Kevin Smith. Mallrats se podobně jako Clerks odehrají během 24 hodin a hlavní roli také hrajou dva nerozluční kamarádi - flákači. Ti už sice komického vrcholu dua Randal + Dante nedosahují, ale aspoň Jason Lee a.k.a. Brodie Randalovi slušně šlape na paty. Co však ústřední dvojce schází, skvěle doplňuje Jay a Silent Bob, ti dva prostě nemají chybu a každý jejich kousek je perla. Scénář naplněn Smithovskými dialogy se stále dá označit jako geniální, ale přesto už Mallrats není natolik "pravdivým" filmem vhodým i k zamyšlení jako Clerks, pořád je to však poctivá Smithovská zábava, kterou mám moc rád. 8/10 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Brodie nosí košily Henry Hudson Regional, právě zde Kevin Smith maturoval. (TomikZlesa)
  • Eden Prairie Center, kde se film natáčel, filmařům náhrával tím, že všude byla spousta prázdných obchodů s výlohami, producenti si zde mohly doplnit výlohy podle potřeby. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama