Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na velitelství T.I.A. (Totálně Inteligentní Agentura) zjišťují, že někdo ukradnul nejnebezpečnější vynález profesora Bakterie - ZDVJ (Zastrašovací Demoralizér Vojenských Jednotek). Ten se dostal do rukou šíleného diktátora, vládce státu Tiranie, který jej hodlá použít ve válce s Anglií. Vrchní velitel T.I.A. ví jedno naprosto jistě: pokud chce získat ZDVJ zpět, nesmí úkol svěřit svým agentům Mortadelovi (Benito Pocino) a Filemonovi (Pepe Vivuela). Ale když ti dva zjistí, že T.I.A. najala arogantního a úlisného detektiva Fredyho Mazase z konkurenční agentury, rozhodnou se vyřešit případ na vlastní pěst. Mortadelo a Filemon odhalí, že Fredy je ve skutečnosti spojencem diktátora Tiranie, který jej podplatil. Rozhodnou se, že případ vyřeší na vlastní pěst. Osud celého lidstva je v jejich rukou. Otázkou zůstává: podaří se jim zachránit svět nebo je lidstvo ve velkém průšvihu? Agenti dementi se ihned po uvedení ve Španělsku stali obrovským hitem, který trhal rekordy v návštěvnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (133)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že autoři nevěděli do čeho jdou a nepojmenovali to tak originálně jako naši distributoři, kteří si skutečně s názvem dali záležet a popravdě to k němu nádherně sedí. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě je to úplná debilita, ale kdo zná comics Clever a Smart (u nás vyšel tuším v r. 1992), musí minimálně ocenit, jak věrný je ten film předloze - duchem i výtvarnou stylizací - pročež snese srovnání se Sin City. ;o) Ten comics byl úžasný tím, že v každém obrázku se odehrávala celá zběsilá groteska. Všelijaké děje v druhém plánu a promyšlené detaily rekvizit byly vlastně zábavnější než zápletka. Existuje i kreslený film (u nás na videu jako Mort a Phil), ale ten nemá zdaleka takové tempo a jako opus určený dětem hodně omezil všechny ty bizarní násilnosti. Agenti dementi jsou možná šílení, ale přesní. 60% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Hodně bizzarní film. Takovádle úchylnost tu eště nebyla a taky zase hodně dlouho nebude. Většinu času je to opravdu děsná prča, po audio - vizuální stránce skutečně skvělé, triky jsou výborné, herci jsou skvělí, akorát ta useklá hlava, to musím objektivně uznat, že to už je moc a proto taky JEN ty 3 hvězdy. ALE jestli šlo todle do kin, jako dětskej film, i s tím dabingem, tak to teda potom TĚ BUCH!!! To by distributor zasloužil jednu poklopem od kanálu a pozdržet na přechodu, až něco pojede... Což nic nemění na tom, že duch comicsu je zachován dokonale, herci sednou jako ulití a v mnoha chvílích je to jako komedie skutečně brilantní. Dabing Lábuse a Krampola je k nezaplacení... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se sice podařilo poměrně věrně převést atmosféru Ibanězova bizarního komiksu na filmový pás a vyhráli si i s obsazením, leč osobitý humor předlohy působí ve filmu trapně a infantilně. Na dětské diváky (jiné věkové kategorie film ocení jen stěží) tu čeká spousta sprostých nadávek (pan domácí: "Kde jsou ti zkurvení buzeranti?"). ()

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

Paniaze, použité na výrobu tohoto filmu, by snáď lepšie poslúžili, keby sa poslali ako humanitárna pomoc do Konga, pričom rátam aj s tým, že by si 80% rozkradli do svojich vrecák ... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Dvě největší diliny ve filmu. Španělská vyvražďovačka kin, něco podobného vidět v kině, tak radši uteču. Možná bych jednu hvězdičku ani nedal, ale za nějaké vtipné scény by to byla škoda. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je to sice dementina, ale popravdě jsem to nepovažoval za zbytečný čas, jako u mámo filmů s jednou hvězdičkou (( :: film na který se můžete dívat jen při nějaké činnosti, děj vám totiž vůbec neuteče ()

juta 

všechny recenze uživatele

I na mě to bylo trochu moc. Kdybych to viděl jako dítě, tak bych se určitě smál celou dobu, ale teď už to tak vtipný nebylo, až ke konci mě to trochu bavilo. Jak bylo všechno zrychlený, tak mě to začalo trochu rozčilovat, musel jsem najet na tu správnou vlnu a bylo to v pohodě. Někdy se snad na to podívám znova a uvidím, jestli se to zlepší nebo ne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úžasná blbosť ktorá nemá to ani hlavu, ani pätu, ale napriek tomu sa na to dá pozerať a ktorá pobaví. U filmov tohto druhu sa nemusí premýšľať, len sa baviť. Niektoré nápady sú dosť dobré a niektoré scény sú dosť šialené. Je to nezvyčajná komédia, preto hodnotím tak, ako hodnotím. V niečom to u mňa prekonalo aj šialenosti z komédií Leslieho Nielsena. Neviem si to vysvetliť, ale mám rád plno scén z toho filmu a v žánri komédie sa tento film vyšplhal v mojom rebríčku veľmi vysoko. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Je to úplná hovadina a šílenost, ale některý scénky jsou docela originální a vtipný, no a ještě efekty jsou hodně slušný. Jinak myslim, že nemá cenu to dál rozebírat. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Zatím dávám čtyři. Ono ne, že by se mi to samo o sobě tolik líbilo, ale šílenější film jsem nikdy neviděl - a věrnost skvělému komixu je až zarážející. Je pravda, že ve filmu to nefunguje tak jako v komixu, možná hodnocení časem snížím, ale jelikož teď nevím... 4, protože komix je super, žeru komix a tohle je komix :) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je teda superkokotina. Totální dno filmové tvorby. Nuda a trapnost se střídá neustále napříč filmem. Minutu od minuty je to neustále více blbé a více trapné a vy už si vlastně říkáte, že už to přece není možné, že to co jste právě viděli bylo naprosto to nejhorší, co si zvládnete představit. Film vás ale neustále překvapuje a posílá laťku trapnosti, demence, kretenismu, idiotismu a debility ještě níž a niž a níž. A tak to trvá až do samotného konce. Hodnocení odpad dávám nerad, neboť tímto hodnocením vyzvedávám tento film na úroveň ostatních snímků, které jsem obdařil stejným hodnocením, ale ve skutečnosti jsou nesrovnatelně lepší. Přesto zde toto hodnocení zanechám. ()

Dr.film odpad!

všechny recenze uživatele

Při spatření snímku Agenti dementi musím smeknout před parodiemi Leslieho Nielsena. Formát humoru Agentů je hodně velký trapas s otřepaným scénářem a nulovou režií. Suma sumárum, hodně smutná záležitost, ale jestli se Vám líbí třeba Klub sráčů, tak prosím nechť je libo... ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Moja veľkorysosť voči tomuto filmu nepozná hraníc... horšie ako odpad nič nie je, tak posielam tento "film" do odpadového koša. Príbeh nadupaný technickými zázrakmi, bez štipky humoru - najpútavejší je azda český distribučný názov. ()

Reklama

Reklama