Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Silver Bells - Ray Evans and Jay Livingston ,2. At Last - Etta James ,3. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin ,4. Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee ,5. Joy to the World - (Traditional) ,6. We Wish You a Merry Christmas - (Traditional) ,7. What Christmas Means to Me - Stevie Wonder ,8. Love Rollercoaster - Ohio Players ,9. Festive Medley ,10. Little Drummer Boy - Sorrow ,11. Little Drummer Boy - Percy Faith ,12. Jingle Bells - (Traditional) ,13. Reindeer Games , ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Falešná hra je lehce nadprůměrný snímek o plánovaném vyloupení jednoho kasina. Co rozhodně není nadprůměrné je skvostné herecké obsazení tohoto krimi-thrilleru. Musím konstatovat, že všichni včetně Afflecka hráli na jedničku. Charlize byla opět skvostná a bejt zavřenej pár let v chládku a ona na mne čekat před branou věznice, neváhám ani milisekundu .... Gary Sinise (od Gumpa mu doma neříkáme jinak než poručík Dan :-)) zde skvostně zase jednou zahrál hustýho pošuka . Osobně se divím celkově nízkému bodování, film by si zasložil být v červeném hodnocení. Děj má několik zvratů, nepostrádá akci a divák do poslední chvíle spolu s Affleckem netuší, která bije. Dávám tři kovbojský klobouky. * * * ()

Reklama

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Scenar vypada, jako by si jeho autor dal takoveho bobrika "kazdych deset minut dejovy zvrat", protoze tolik zmen v chovani postav a podrazu vycucanych z prstu se az tak casto nevidi. Herci sice zachranuji, co se da, ale to jenom jeste vice pripomene, jaka je skoda, ze takto herecky nebuseny film, nakonec vyzni tak prumerne. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Falešná hra je takovým malým, příjemným překvapením, kterému lze vytknout snad jen v závěru až příliš moc navršených zvratů, a i když tedy byli opravdu nečekané a působivé, tak s jejich přesvědčivostí to bylo už krapet horší, zvlášť s tím pak úplně posledním, nejzásadnějším, o tom ani nemluvě, jinak ale opakuji, film mi fakt sedl a upřímně mě bavil. Jeho hlavní předností je každopádně opravdu dynamický spád, kdy zápletka od prvních minut nabere velice svižné tempo a nepovolí až do gradujícího závěru, dále pak zábavná byla i jeho dějová nepředvídatelnost, slušná atmosféra zimního období též udělala své, opomenout nemohu určitě ani fungující napětí a samozřejmě i hvězdné obsazení, tvořící sympatický Affleck, nádherná Theron a kvalitně vyšinutý Sinise. Samotná zápletka je pak nenudící, sice ne dvakrát originální, ovšem v rámci žánru si jistě své splnila, jde zkrátka o takový klasický, spíš nízkorozpočtový, méně náročný, podfukářský snímeček, který ale skutečně funguje, je záživně zpracovaný, dobře zahraný, překvapivý, napínavý, nepředvídatelný, a já ho tak prostě mohu s klidným svědomím vřele doporučit. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cítím se, jako hlupák. Ne proto, že by se mi ten film nějak extra líbil a já bych mu musel tudíž dát pět hvězd, ale proto, že jsem Charlize a Garyho absolutně nepoznal. Fakt ne. Věděl jsem, že oba odněkud znám, ale klidně bych se vsadil, že to nejsou oni. A ejhle… :-) Jinak film jako takový je vcelku snesitelný. Jistě, má hodně logických kiksů (proč furt s sebou tahali Afflecka? Proč ho normálně nesejmuli, že? :-)) ale má taky celkem dobrou pointu a fakt nečekaný konec… A tyhle dvě věci mě přiměli, abych přidal jednu hvězdu, takže za 3. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)

Reklama

Reklama