Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Celý celučičký film je jeden blbý vtip polopatisticky vysvetľovaný blbcom a ešte k tomu s debilným záverom!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se celkem těšil, a výsledek? Lehké zklamání ale ne tak moc. NEjhorší na tom všem je že snad každý pozná kdo hraje špinavou hru. Affleck je dobrý, Sinise ďábelský, Theron standart. Ostatní nic moc, ale Frankenheimer si s tím pohrál.Ale je pravda že od takového režiséra jsem čekal více. Ale film se mi i přes to všechno celkem líbil, jen nesplnil úplná očekávání. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Béčko ako vyšité. To, že to robil génius Frankenheimer si nevšímajte... Lepšia akcia a iný hlavný predstaviteľ by stačili, aby som bol spokojný, takto v pamäti ostane len krásny výstup Dennisa Farinu... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení. Film je naprosto skvělý a hlavně napínavý!! Ben Affleck všechno zvládá ke konci akcička..byl jsem příjemně překvapen. Tomuhle dávám ty hvězdy hlavne za napětí páč mi fakt bušilo srdce a bál jsem se jak to dopadne a taky za hudbu která ve filmu byla :-) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo sa vám na tom nepáčilo? Podľa môjho názoru sú aj dve hviezdičky vcelku málo. Falošná hra je veľmi dobre odvedená práca, Frankenheimerova (česť jeho pamiatke) réžia v podstate nemala žiadnu chybu, pri filme som sa nenudil, vydarených akčných scén som si užil tiež, zvratov rovnako požehnane a navyše hrá vo filme sexy Charlize Theron. Možno nie úplne pecka, ale výborný akčný film rozhodne. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a taky jsem od toho nic moc nedostal. Zápletka byla vcelku zajímavá, ale postavy se chovají divně a nelogicky. Film nevytáhnou ani moji oblíbenci Gary Sinise a Danny Trejo. Hodně lidí dává nebo ubírá hvězdičku za nějaký divný závěr. Bohužel jsem usnul někdy v době, kdy vybírali casino, takže těžko říct, jak moc blbej/skvělej je. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až do toho závěrečného zbytečného a přehnaného zvratu to celkem jde. Hlavně díky obsazení hlavních záporných postav. Sinisemu ty záporné jdou mnohem lépe než kladné, dokáže jim dát uvěřitelnou tvář. Výraznou složkou je samozřejmě Charlize, která není jen okrasou, ale výraznou postavou. Afleck je prostě Afleck, ale je fakt, že pro tu jeho postavu má přesně ksicht. Slušná jednohubka, kterou si jednou za čas v klidu dopřeju. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tato záležitost na mě i po dvaceti letech působí úplně stejným dojmem jako v době svého vzniku. Chabě. Znovu jsem se na film podíval proto, jelikož jsem nemohl věřit tomu, že by zdejší herecká sestava neměla na víc. No, neměla. Scénář byl totiž natolik divný, že si s ním nemohlo poradit ani toto hvězdné obsazení, které bylo navíc bržděno tradičně strnulým Benem Affleckem. Z mého dvouhvězdičkového hodnocení jde jeden kousek za Charlize Theron, která byla kromě slušného hereckého výkonu tradičně i potěchou pro oko. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

To bolo tak falošné, až to bolo dobré. Charlize Theron nahá! Takže ste dostali viac, ako ste čakali. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Solidně vystavěný thriller překvapí nečekanými zvraty, které jsou v závěru filmu přeci jen krapet překombinované. 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak nic, po rokoch som si to skusil putit znova a dokonca v Directors cute, ktory je vraj zmysluplnejsi, ale stale mi to pripada strasne nudne. Tristvrte filmu sa tam len neustale keca a planuje lupez. Pritom postavy su neskutocne idiotske. Zaporak Sinise je vlastne totalny luzer aj bez finalnej pointy, ktora z neho urobi uplneho idiota. Affleck si tentoraz vybral slabsiu herecku chvilku a len zmätene pozera v com to vlastne hra. Charlize Theron aspon ukaze prsia, ale zeby sa mi nejak extra pacili nemôzem povedat. Akcnych scen je minimum. Aj ked su prevedene kvalitne tak im chyba napaditost. Z totalnej bezradnost sa scenarista snazil vykluckovat bambilion sokujucimi zvratmi, ktore su tak sialene, ze aj Affleckova postava ich okomentuje za nepravdepodobne. Ale Ehren Kruger si vzdy potrpel na nezmyselne zvraty. Takze vysledkom je nudny thriller s otravnymi postavami a minimom akcie. 4/10. ()

Jakubisko 

všechny recenze uživatele

Klasický průměrný akčňák, neurazí-nenadchne. Akorát hlavní hrdina v podání Bena Afflecka mi nebyl moc sympatický, zato nádherná a sladká Charlize Theron vše vynahradila. :) Co se týče závěru, tak je to prostě americký film, tam se s něčím podobným musí počítat, čili mě to ani moc dojem nepokazilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý minútu po minúte začne zaujímať viac a viac. Záver je naozaj jeden z tých komplikovanejších, ale o to vydarenejších. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

To byla taková pakárna a s tolika nelogičnostma, že tomu musím dát čtyři hvězdy, ač by si to objektivně zasloužilo tak dvě. Fakt to není ani napínavý, ani akční a ještě k tomu plný nonsenců, ale kupodivu zábavný. Nejvíc jsem se smál (ač to tak režisér nechtěl) u scény, kdy Sinise ověřuje identitu Afflecka. A ještě ten závěr. Holt takovýhle příběhy píše sám život. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Akčný triler, ktorý netreba vidieť. Ničím totiž neobohatí váš život. Snímka je s násilnými scénami a pokusom o prekvapivé rozuzlenie. Bez samotného záveru by bol film biedny. Ale príliš zamotaný scenár a práve prekombinované zakončenie z neho robia menej a menej pravdepodobný a dôveryhodný príbeh. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Poměrně hvězdně obsazené dílo, nedosáhlo takového úspěchu jak jsem čekal. Zase ten jeden z filmů kdy se rozjížděj podrazy na třetí a tak. Až do konce se tyto zvraty dali ukočírovat, ale závěr to pokazil. Musím pochválit Charlize Theron, protože ukázala, že hrát umí. Veselou roličku měl také Dennis Farina, s M16 v ruce mu to slušelo. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Videl som kino verziu ktoru Frankenheimerovy zmasakroval Harvey Weinstein, ale i tak som bol prijemne prekvapeny ze je to kompetentnejsie ako by sa podla hodnoteni zdalo. Affleck sa tu prilis nehodi, ale nabuchany Gary Sinise je skvely. fakt ze Frankenheimer nie je nejaky beckar je samozrejmost a hlavne vdaka nemu je to stale zabava i ked scenar nedava prilis zmysel. Skusim si zohnat rezisersku verziu ktora je o 20 minut dlhsia. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Škoda, že scénárista(Ethan Kruger, chlápek, jenž o dva roky napsal slušný scénář k americkému Kruhu) nezvládl svou práci. Dělá v ní takové kopance.. na druhou stranu je výhoda, že tenhle film nejde spoilerovat. Za pozornost stojí Charlize Theron, které se sympaticky podařilo zahrát mrchu. ()

Reklama

Reklama