Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Že je Affleck schopný téměř jakýkoliv film herecky zazdít, je úplně stejně jasné, jako že Charlize dokáže naopak v čemkoliv excelovat. Ani tahle slátanina není (v obou případech) výjimkou. Připadá mi to, jako by si Frankenheimer vymyslel dva solidní dějové zvraty a řekl o nich scénáristovi. Bohužel ten už k tomu nedokázal vymyslet pořádnou vatu. Ani kvalitní obsazení (Sinise byl fajn!) nedokáže vyvážit pomalé tempo a tragické dialogy. ()

Skalda 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal na vykrádačku Santa Clausů, kterou jsem viděl v nějakým traileru, ale nějak sem to prospal a navíc sem ten film viděl v létě takže za **. ()

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Scenar vypada, jako by si jeho autor dal takoveho bobrika "kazdych deset minut dejovy zvrat", protoze tolik zmen v chovani postav a podrazu vycucanych z prstu se az tak casto nevidi. Herci sice zachranuji, co se da, ale to jenom jeste vice pripomene, jaka je skoda, ze takto herecky nebuseny film, nakonec vyzni tak prumerne. ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Krimi film nabízející nápaditý děj plný intrik a zvratů. Bohužel měl smůlu, že schytal tak příšerný český dabing, hlavně hlas dabující Bena Afflecka. (90%) ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Nelogické a děravé až na půdu.Nechápu,jak Affleckovi mohou potom všem co jim řekl,že je (či není) a potom co se jim pokusí zdrhnout nakonec plně věřit?!!!Scénárista tohle fakt nezvládl. ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý námet. Dalo by sa povedať že aj solídne herecké výkony (čo ma u Afflecka prekvapilo) a to nádherné krvavé (priam Tarantinovské) finále. Nebyť toho koncu !!!SPOILER!!! kde Afflesck čoby Santa roznáša prachy po schránkach !!SPOILER!!! dal by som tomuto filmu 4* ale takto sú to len lepšie 3. ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Ta beckovost tady bila primo do oci. Zapalit typka, co si zapaluje cigo strikaci pistoli, ve ktery je rum..pche...chacha A Affleck je uz odepsanej...ta jeho obri brada je ale docela ftipna. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck tady má neskutečně komické ksichty - hlavně ke konci rozesmívá fakt pořádně :) Jinak je to film hodně hloupý, se špatnými postavami a scénáristicky nezvládnutý.. na druhou stranu to ale zase pěkně odsýpá a dobře se na to kouká. Blbý závěr se snaží být až moc inteligentní a přitom je hrozně blbý.... 6.5/10 ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabých 40 per.Kto pozorne sledoval, videl, že dej je absolútne nedomyslený, príliš nereálny. Film zachránili jedine krásna Charlize, poprípade Ben, a asi 2 vtipné situácie. ()

towstit 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré si pozriem rád tak v pravidelnom intervale cca 1 rok. Herci dobry, zapletka este lepsia a celkovo ten "happy end" sem sedi. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, jak Otloukánek zvítězil nad zlem a nenávistí. Taková to byla docela nuda, a ten nastavovaný konec... Už to vidět nemusím, i když Charlize v erotické scéně... ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý film s tradičním schématem "není všechno jak vypadá" a s několikanásobným rozuzlením. Gary Sinise jako vždy charismatický, Charlize Theronová (jako vždy) velmi sympatická. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Vcelku hrůzně pitomé. Líto je mi Garyho a Charlize, ti jsou aspoň herci. Líto mi není Afflecka, který herec není. A proboha, zastřelte už někdo toho Kutcheru. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Film jsem si znovu pustil asi tak po pěti letech. A opět mě nadchnul. Skvělá zápletka a člověk si do poslední chvíle není jistý,jak to všechno vlastně dopadne. Někdo by si řekl,že vánoce mají být svátky kliku a míru. Ale pro Rudyho( Ben Affleck), kterého pustí po dlouhé době z věžení to ovšem neplatí. Čeká ho opravdu falešná hra po boku Ch.Theron, D.Treja, J.Fraina... Na konci je hezké,že peníze získané z loupeže Rudy rozdává do schránek. Podtrhuje do ducha vánoc. Celkově 80% ()

Andrew159 

všechny recenze uživatele

Jo tenhle film když byl novej tak se mi pekelně líbil, ale po čase sem si uvědomil že je to průměrný film tak mu dávám 3 hvězdičky ()

Reklama

Reklama