Reklama

Reklama

Tichá noc Bustera a Chaunceyho

  • Česko Tichá noc (více)

Obsahy(1)

Dvě myšky pomáhají připravovat slavnost na počest královniny návštěvy, ale zlý kocour jim chce jejich plány překazit! (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Klasická legenda o vzniku písně Tichá noc je zmasakrována do podoby pseudodisneyovského příběhu o dvou myších, z nichž jedna je chytrá a vypočítavá, druhá zase blbá a dobromyslná, obě utíkají před kocourem, pomáhají chudým sirotkům, zabraňují loupežím a u toho legračně padají, aniž by to bylo legrační. Navíc za tak odfláknutou animaci by si zasloužili animátoři odtrpět pár hodin v mrazu... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia ešte ujde, aspoň v prípade zvieracích postavičiek, s ľudmi je to horšie. Zato príbeh je jeden klišovitý vianočný balast s kopou uspievaných pasáží. Zaujímavé, že niektoré zvieratá majú oblečenie a iné nie - dotyčný tvorca asi nerozmýšľal alebo čo. Téma priateľstva je síce neoriginálna, ale pochopiteľná a v podstate sympatická, ale skombinovať ju s témou vzniku Tichej noci, je čudné. Ešteže animák má kratšiu stopáž. ()

henrycruel odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tohle už nikdy víc! Větší hovadinu jsem v životě neviděl, chudáci děti, který s touhle prasečí pohádkou přijdou do styku!!! ()

Reklama

Reklama