Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět se propadl do horoucích pekel... Píše se rok 2068. Válka a série ekologických katastrof zpustošily povrch planety Země. Z ozonové vrstvy zbyly jen cáry, krajinou se prohánějí cyklony o velikosti Brazilie. Ti, co přežili bojují o potravu, kanibalismus je na denním pořádku. J. T. Garth, bývalý důstojník Mariňáků, a hrstka nejvěrnějších vedou předem prohraný zápas o přežití. Gartha si najme nejbohatší muž světa, aby pro něj zachránil cenné památky, jež jsou ukryty na nedalekém panství. Za odměnu Garth obdrží dostatek potravin a léků pro sebe a své muže. Garth sestaví jednotku bojovníků, jež mu má pomoci přejít přes největšího nepřítele - Encrypt - bezpečnostní systém. Příliš pozdě si Garth uvědomí, že to, co prožívali venku, bylo rájem ve srovnání s peklem, které je čeká uvnitř. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Resident Evil bez zombie meets Pevnost Boyard, Gilmour93 meets v předklonu toaletu.. Rozpočtem i děním ultra levné sci-fi plné bicepsů, hologramů, mouder a jednoho festovního komanda v neprůstřelných oblečcích s červenými hadičkami - to aby byli nenápadní při plížení šachtou s elektrickými kabely.. Ti, co nyní příkře hodnotí Promethea, by si měli na "Tales from the Encrypt" zkalibrovat měřítka žánru a pak by snad i toho anglického dědka, co to přehnal s užíváním medikamentu Lindelof, vzali na milost.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Prima Cůůl se transformuje v neprima Hnůůj: na sobotní večer, kdy se ostatní TV (k)anály předhánějí v tom, jak ulovit diváka, dovolí si Hnůůj zařadit hned dvě salmonelové sračky za sebou. Primetime obsadila srajda řidší a smradlavější oproti následníkovi (jakkoliv zde má kupodivu vyšší hodnocení). Zápletka je taková, že v troskách úpadkem zpustošené Země (tedy v nějaké postarším skladišti v zanedbané městské čtvrti - kdo by se namáhal s pořádnými kulisami) přežívá banda ušmudlaných lidiček, co měli asi diváka dohnat k lítostivému zamačkávání slz, leč u mě vyvolali akorát akutní záchvat zívání. V hladové skupince koexistuje bývalý supersoldžr, co se pro žaludky a zdraví ušmudlanců upíše k misi pro zazobaného (a samozřejmě jak skolióza křivého) Pandrholu. Suprsóldžr popadne samopal s nekonečnou municí, navlíkne se do srandovního, červenými hadičkami omotaného plastového brnění, co vydrží asi bambilión zásahů z pušky (ale jinak je úplně na hovno), věnuje poslední "dojemný" pohled jakési tlemící holčičce a s bandou podobně vybavených čulibrků, ve složení problematický hajzl, svalnatý dement, rádobydrsná přičmoudlice a užvaněný intelektuál, vyrážejí do konkurenční pevnosti jiného Pandrholy pro umělecká díla. Následuje klasický scénář "deset malých černoušků", zkomprimovaný na "pět v černém kreténů". Výrobci efektů a masek se příliš nenadřeli: část nepřátel je chytře neviditelná, hodně akce zastaly robotické vysavače, sem tam zaúřadovaly létající digitální nože, zasyčela pára a z ateliérů, kde se natáčeli Predátoři, bylo ukradeno pár nepoužitých, protože nepovedených, gumových masek. V překonávání nástrah partě blbečků (ovšem bacha, všichni jen tak z plezíru znají nazpaměť prvočísla!) aktivně pomáhá dotěrně spíčující "hologram" asiatky, šéfky ostrahy. Dialogy jsou tradičně komické - v mateřských školkách či ústavech pro duševně choré lze jistě zaslechnout smysluplnější rozhovory. Když se tahle celuloidová koule hoven konečně dokutálela do svého stupidního konce, s úlevou jsem zvedla hlavu od rozečteného románu, abych s ní mohla s despektem zavrtět a alespoň mentálně si znechuceně odplivnout (no přece si nebudu po obýváku flusat doopravdy). Se značným sebezapřením uděluji 15% - za celkovou směšnost a za to, že tak na dva ksichty z té plejády netalentovaných neherců se dalo dívat bez negativních emocí. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni maji výbavu jakoby se schylovalo k akční střílečce a jediný na co celej film čumim je prohledávání a nekonečny debaty s tou píčou, co má místo držky žehličku. To je zase úlet zasranej. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě trapnější, než Česko - Dánsko. Herci toporní, příběh ultrablbý, strašný kecy a mizerná režie.Shuriken ještě chápu. Cokoliv navíc dávám za vinu buďto nízkému věku nebo IQ. Možná obojího. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Daleko v budoucnosti. Nebe se zmítá bouřkami, všude plápolají ohně a městem utíká malá holčička s partou bídáků v patách. Chtějí ji obrat o poslední kousek jídla. A zabít. A sníst taky. Na poslední chvíli vyskočí hrdiný major Garth, a holčičku zachrání. Několik dní poté dostává major nabídku od bohatého chlápka, aby pro něj zachránil sbírku umění za jídlo pro celou komunitu. Co by náš hrdina neudělal? Jenže celou sbírku chrání obraný systém "EnCrypt"... Spíše než film mi to připomínalo počítačovou hru. Vyřeší se jedna místnost, projde do druhé a tam další testík. Triky jsou na docela dobré úrovni, s celkovým příběhem je to kapánek horší, ale podívat se na to dá. Tak jednou .. ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

No, klasik by řekl, že problémem celého filmu je ... film samotný. S tušením odpadu jsem k tomu přišel a s odpadem odcházím. Nicméně je to z toho lepšího, co odpady nabízejí. Vyberte si. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Laciné jak párky z Lidlu, závěr jak z telenovely a některé dialogy tak blbé, až mi vstávaly vlasy na hlavě. A stejně to má šmrnc, některé části fungují na jedničku a aspoň drsňák King (který mi silně připomínal Duke Nukema) není ani na moment trapný. Holografická postava Diany byla velice příjemně napsaná i zahraná. Takže i když je to celkem trapas, nemůžu dát nižší hodnocení. Prostě se mi to celkem líbilo a tečka. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale na průměr tomu pověstné "něco" chybí. Souboj s "neporazitelným" strážcem je během dvou minut vyřešen a závěr taky není z nejlepších. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mno, podle zdejšího hodnocení jsem čekal něco horšího, nakonec jsou to slabší tři hvězdy za mě. Dá se to přežít bez úhony, pokud nemáte žádná očekávání. Speciální efekty někde na úrovni Válečné planety, která také nedávno běžela v televizi. Samotný nápad nevypadal úplně k zahození. Postapokalyptické filmy celkem můžu, proto jsem tomu dal šanci. Holografická strážkyně sídla mi připomněla dětská léta, kdy jsem sledoval Roddenberryho Andromedu. ()

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Scénář byl moc pěkný. Výborná zápletka s holografickou Vivian Wu. Ale režisér by měl dostat na zadek. Zabalil to do šíleného béčkového scifi. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Zďaleka nie tak hrozné ako je to prezentované či už tu, alebo na IMBD - v nejaký technicky premakaný po-apokalyptický svet nedúfajte, toto nie je Vodný svet, ale len relatívne polo-profesionálna televízna produkcia s obmedzeným rozpočtom, no za to s neobmedzenými nápadmi. Celý dej je situovaný do tajomného komplexu, v ktorom sa hlavní hrdinovia (s odlišnými motiváciami) snažia niečo nájsť a popritom nezomrieť. V niektorých chvíľach zúfalo amatérsky, v niektorých prekvapujúco inovatívny projekt pripomínajúci niečo ako žánrový hybrid Kocky (The Cube). ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodový přiznaně béčkový sci-fi, který navzdory jakoby hi-tech působí dost retro. Bod za Vivian Wu - má opravdu širokej záběr... ()

Reklama

Reklama