Reklama

Reklama

Jed

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mříže, ranní nástupy, povinná práce, špatné jídlo a každodenní boj o holé přežití provázely Dennise Pitta od jeho patnácti let. Konečně se dostal na svobodu. Poprvé se zhluboka nadechl, udělal první krok a zjistil, že už vlasně ani normálně žít neumí. Snažil se začít znova. Našel si slušné místo v chemické továrně na malém městě. A tam potkal krásnou středoškolačku. Mohla to být láska jako trám, kdyby Dennise nevtáhla do podivné hry na pravdu, která nemůže dobře skončit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

ripo 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som mal dojem, že sledujem jeden z dielov Aktov X. Malo to takú zvláštnu atmosféru podfarbenú nepríjemnou hudbou. Hlavný predstaviteľ bol výstižne vybratý, nakoľko perfektne zapadol do svojej role "úchyla". Stačilo sa naň pozrieť a na prvý pohľad bolo jasné, že ten človek má niečo za ušami. Približne v prvej tretine film atmosférou a podaním opúšťa mystično Aktov X, a vydáva sa na dosky kriminálneho thrilleru. Na záver si dáte otázku : Kto bol vlastne väčšia mrcha ?!!! Z koho si budete vyberať, to si musíte pozrieť ... ))) ()

K.O.vi 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se na tento film díval na ČB televizi, ani nevím, jestli byl v barvě. Myslel jsem si, že byl natočený tak v 50-60 letech 20. století :-) Ponaučení: Pozor na středoškolačky! ()

Reklama

Reklama