Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (563)

Brano 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočný film. Dejovo strašne predvídateľné a nelogické. Miestami mi to prišlo ako veľké klíše, ktoré som už niekde videl. Takisto bez atmosféry. Je to len taká bezduchá naháňačka pár zmutovaných kanibalov, ktorí naháňajú turistov. Po väčšinu filmu som sa nudil. A čo sa týka brutality, videl som aj lepšie. V tomto smere to tiež nebola žiadna sláva. /40%/ ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má všechno co odpadový The Hills Have Eyes nemá. Napětí, dobrou zápletku (jestli se děj teenagerovský vyvražďovačky dá takto popsat), kvalitní gore, luxusní mutanty a hlavní hrdiny kterým divák fandí. Pro fanoušky žánru kvalitní podívaná. ()

Dickator 

všechny recenze uživatele

Klasický gore horor, takový průměr, nic extra, atmosféru sice tak nějak má, ale zase spíš sází na jumpscare než na její budování. Herecké výkony obstojné, masky povedené, ale působí na mě moc tuctově, proto nemůžu dát víc než 40%. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Na tyhle filmi se nedívám. Ale nějak se mi to dostalo pod ruku. A byl jsem tedy fascinován. Napínavé a hodně originální a dobře strašidelné. Tím pro mne tyto filmy končí. Nelituji, že jsem si porušil rodinné pravidlo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak nějak asi by se to mělo dělat. Přímý děj, skoro bez hluchoty, žádné složité psychologické rozebírání postav. Je pravda, že jako gore film tam právě toho gore mohlo být více, ale co. Díky alespoň za tohle. Strhávám jen za naivitu a technické chyby. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Od začiatku je jasne kto v tomto filme prežije a kto je tu len do počtu,strach a napätie je tu nahradene s litrami krvi a vyššou mierou vyobrazenia explititneho nasila.Film nič slavne,len obyčajna vyvraždovačka,ale zabava tam je.5/10 ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Amatérsky paškvil, tváriac sa na originálny skvost medzi stádom nepodarených hororov-vyvražďovačiek, kde hlavným preživším musí byť automaticky cicuška s kozami a dokonalou postavou obtiahnutou v bielom tope, ktorú naháňa partia ohyzdných kanibalov. Tfuj. Ešťe že tu o pár rokov neskôr prišiel Alexandre Aja. ()

Snagleo 

všechny recenze uživatele

Klasický slasher, ke kterému nemám moc co dodat. Jako takový horor na volný večer je to vcelku fajn. Nečekejte ale nic zásadního. 50% ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl ještě malý harant, tak by mě to asi bavilo. Dneska už moc ne. Miliarda situací kdy se něco podělá jenom proto, aby je mohli zmutovaní redneci chytnout. Pružina vrže, na cestě je strom, auto zapadne atd. Už jenom kdyby místo útěku ty mutanty v té chatrči zabili rovnou, mohli si ušetřit spoustu trápení. O hereckých dřevách a stejně špatné práci s kamerou ani nebudu víc psát. 2-* ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Slušné vyvražďovacie B-čko s naozaj fajn brutalitou. Dokonca si film vystačil aj bez ceciek a mrdania. Pasáž na vetvách epická  a rehotajúci sa týpek podarený. ()

Flix 

všechny recenze uživatele

Další teenagerská vyvražďovačka, která je snadno předvídatelná. Na druhou stranu se sem tam objeví vypjatá situaci nebo nějaké to leknutí. Mizerně udělané masky zabijáků, kteří se navíc chovají až nadmíru inteligentně, (dokonce umí řídit auto) film hodně shazují. Jak vidno, scénáristovi už pozděj docházely nápady a režisér z toho vycucal co se dalo. ()

wopi 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od mnohých zde to považuju za obstojný horor. Samozřejmě, že nepřináší skoro nic nového, ale přesto mě děj vtáhnul. Ve srovnání s ostatními TV béčky nedopadá vůbec špatně. ()

Vojt Ittoh 

všechny recenze uživatele

Velice syrové a brutální, skupina mladých lidí se ocitá uprostřed lesa a po jednom je zabíjena trojkou podivínů, kteří parazitují na turistech projíždějících jejich rajónem. Ve všech směrech podobné filmu Texas Chainsaw Massacre. ()

Napoleon-B odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se chcete opravdu solidně nasr*t než usnete tak "Pach krve" je správná volba. Nic nového+trapní teens+krev = nuda. Řekl jsem si .... ale co..............Je to z 90.let tak to nějak přejdu s tím že to bylo na tu dobu docela zábavné..... Ale jaké bylo pro mě nemilé překvapení když sem zjistil že to mohl někdo natočit v dnešní době ........to je síla! ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nemecká trapošina, ktorá má byť akože strašidelná. Film je síce plný krvy a brutality, no dôvody, akým sa tam tá krv objavila je skôr smiešna, ako hrôzostrašná. Kanibali, to bolo hrozné - niežeby strašidelné, ale tak zle urobené postavičky som ešte nevidel... 1 hviezdička za... len tak, vlastne za nič. Aby Eliza Dushku nezistila, že som jej filmu dal odpad! (a ináč, má ten film vôbec réžiu?!) ()

Mr.Shock 

všechny recenze uživatele

Eliza Dushku leze po stromě a říká si... Co jsem to, kráva, zapomněla? .... Já z toho jednou vážně ztratím hla.... *ŽUCH* ()

Reklama

Reklama