Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

MISSha 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle typy ''hororu'' asi nikdy nezaujmou a nevyděsí,a u hororů je zásadou se bát.Mám s těmito filmy problém,protože mě místo toho znechutí a unavují mě klišé dějem.Před necelými 2 týdny jsem viděla podobný- Hory mají oči,který se mi jeví o něco lepší protože měl alespoň nějakou atmosféru.Ta tady totálně nefunguje už jen proto že je v rukou podprůměrného režiséra.Pro ty co si libují v hororové brutalitě slast,já očekávám víc než jen krvelačná jatka. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Hustá, napjatá, krvavě lahůdková atmosféra obklopující se nedozírnou hloubkou lesů a mohutností zelených velikánů. Poodhalit mimoděk tuto fascinující nádheru znamená pro mnohé jistý ortel smrti. Horor s příslibem pocitu čerstvě nabroušené sekery v těsné blízkosti, stačí okamžik... a jsi navždy ztracen. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor nepáchne ani tak krví, jako spíš scénáristickou a režijní bezradností a nenápaditostí. Pár ucházejících (napínavých) okamžiků by se nejspíš našlo, ale jinak tomu chybí atmosféra, sympatické postavy (hezké tváře bohužel nestačí), pořádná gradace a alespoň náznak autorského rukopisu. Když existují filmy jako VYSVOBOZENÍ, TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU (původní i nový) a Ajovy HORY MAJÍ OČI, nemá moc smysl ztrácet čas s touhle lacinou a v podstatě ničím zajímavou x-tou variací výše zmíněných titulů... 40 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani pach krve, ale absolutně ani žádné děsivé závany se ke mně nedostaly!! Režisér (můžeme-li ho tak profesně nazvat) povyšuje hororový žánr na relativně úsměvnou komedii (zejména skákání ze strážní věže do korun stromů). Zase tu máme partu teenagerů, kteří logické myšlení nechali doma, zřejmě i scénáristu, dobře vypadají a trička (u dívčího osazenstva) mají dostatečně obtáhlá!! Trio záporáků-sekáčů je jako z komparzu z natáčení "Pána prstenů", chybí napětí, typické atributy (jako benzinová pumpa se senilním podivínem) naopak nechybí. Ale na druhou stranu to svižně odsýpá, brutalita je relativně uspokojující a hlavně stopáž je tak akorát. Na závěr jedno přiznání: celkové hodnocení notně ovlivňuje Eliza Dushku!! 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Žilo bylo v jednou domečku několik směšných figurek a ty měly rády mladé lidské masíčko, jehož čerstvá dávka k nim zrovna přispěchala ve dvou vozidlech. Co na tom, že děj podobných snímků je stále stejný, že logika opět dostává očekávaně tvrdé zásahy pod pás a že tajemný strach z neznámého prostě přijít nemohl, protože hladoví fešáci byli kamerou zachyceni příliš brzo? Asi nic, protože ti, co se rádi brodí rozstříkanou krví, si to určitě zase užijí a my ostatní se dál budeme v poklidu procházet lesem, protože tohle se stává pouze v amerických hvozdech. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Těsně předtím, než se Chris Flynn (Desmond Harrington) vybourá s Mustangem, si pouští píseň „If Only“ od Queens of the Stone Age. (zamboni)
  • Hlavní ženská protagonistka Jesse Burlingame, kterou ztvárnila herečka Eliza Dushku, byla pojmenována podle hrdinky románu "Gerald's Game" od Stephena Kinga. (Stocki)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Ontario. Vodopádem, u něhož se ukrývají Chris (Desmond Harrington) a Jessie (Eliza Dushku), je Webster's Falls u města Hamilton. (ČSFD)

Reklama

Reklama