Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

dwi 

všechny recenze uživatele

Další z variant hry na kočku a na myš, která se už v současné produkci stává dosti fádní. Šestice mladých lidí se ocitá na dalším pustém prostranství, kde shodou okolností žije trojice geneticky zmutovaných monster. Široko daleko nikdo, hra může začít. Rob Schmidt svým počinem rozšířil již takhle velkou „hroudu“ teenagerských hororů, v nichž jde prakticky pořád o to jedno. Dvakrát, třikrát by se to ještě dalo skousnout, ale po x-té už to zavání značným stereotypem. Z toho se Schmidt snaží vybrousit naturalistickými krvavými scénami, ale kde není napětí, není ani dostatečný prostor pro šokování. Nevím, dřív bych tento horor doporučil na sobotní večer, dnes již jen na zaplácnutí sobotní nudy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rádiu říkali, že kdo zaseje sémě do vlastního rodu, pohněvá Boha a třeba v takové Západní Virginii to s incestním setím berou evidentně od podlahy.. Tisíckrát omleté schéma proti sobě znovu postavilo skupinku pohledných junáků a dívek s obnaženými pupíky - všichni pochopitelně příliš mladí na smrt a jedno zdegenerované trio motorizovaných kanibalů - zřejmě výplod dávné touhy otce a dcery, ale pravděpodobněji se jeví spojení chlípného dědečka a vačice, co s poraněnou tlapičkou nestihla utéct.. Vše je patřičně krvavé, postavy se chovají až nadstandardně idiotsky a přirozený výběr evoluce tak na konci ponechá jen ty, co si to alespoň ždibec zasloužily. Osobám se slabším srdcem doporučuji pohlídat si vzduchem svištící sekery, ať se nestanete u Wrong Turn obětí číslo osm.. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Žilo bylo v jednou domečku několik směšných figurek a ty měly rády mladé lidské masíčko, jehož čerstvá dávka k nim zrovna přispěchala ve dvou vozidlech. Co na tom, že děj podobných snímků je stále stejný, že logika opět dostává očekávaně tvrdé zásahy pod pás a že tajemný strach z neznámého prostě přijít nemohl, protože hladoví fešáci byli kamerou zachyceni příliš brzo? Asi nic, protože ti, co se rádi brodí rozstříkanou krví, si to určitě zase užijí a my ostatní se dál budeme v poklidu procházet lesem, protože tohle se stává pouze v amerických hvozdech. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se rozbije auto, partičce mladých. Objeví se zmutovaní lidé. Narazíme na otázky kanibalismu. V kolika hororech už to jen bylo?? Nechutné, plné krve a vnitřností.. Scéna se šerifem pobaví, ale tím to hasne... Tento typ "hororů" je jen odpočinková záležitost, nic kvůli čemu bych nespala, ale občas mě podobné zrůdy ze snů probudí, no co, mám své končetiny ráda, i když jsou jen vysněné :o) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal, ale překvapivě se z toho vyklubala poměrně sympatická a zábavná pocta klasickým survival thrillerům v čele s Boormanovým Vysvobozením. Je sice pravda, že film kopíruje snad všechna zajetá hororová klišé a příběh nemůže vlastně ničím překvapit, ale na druhou stranu se může Wrong Turn pochlubit celkem slušnou atmosférou rozlehlých lesů, dvěma opravdu vkusně zvládnutými hororovými scénami a trojicí vcelku sympatických hlavních hrdinů, jejichž jednání mi nepřipadalo ani zdaleka tak hloupé, jak to u těchto snímků většinou bývá. Hory mají oči se mi sice líbilo trochu více, ovšem ani tento kanibalský příspěvek určitě nepovažuji za zavrženíhodný. 65% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Těsně předtím, než se Chris Flynn (Desmond Harrington) vybourá s Mustangem, si pouští píseň „If Only“ od Queens of the Stone Age. (zamboni)
  • Pach krve byl nominován v kategorii “nejlepší film“ na Mezinárodním filmovém festivalu v katalánském Sitges. (Stocki)

Reklama

Reklama