Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Myron Castleman (Kurtwood Smith) je obyčejný úředník, jehož život se jednoho dne rapidně změnil. Ocitl se totiž v časové smyčce, která trvá přesně 59 minut. Po jejich uplynutí se znovu objeví na původním místě jednu minutu po poledni a je jediný, kdo si skok pamatuje. Proto je také jediným člověkem, který by to mohl napravit. Má na to ale jenom necelou hodinu... (tomeek)

(více)

Recenze (11)

Jordan 

všechny recenze uživatele

nemôžem sa zbaviť pocitu, že týmto krátkometrážnym filmom sa buď inšpiroval alebo ho rovno opajcoval harold lamis pri svojej legendárnej komédii, ktorá prišla až o tri roky po tomto kraťase. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že jde o první film s časovou smyčkou, ale dohledávat se mi to teď nechce. Na rozdíl od jiných podobných smyček tady ještě nejsou některá ta klišé pozdějších filmů včetně toho, že dobré skutky vše napraví nebo že je potřeba něco v životě si uvědomit apod. Jinak toho chlapa mi bylo líto a ta depka na konci je strašná. Jen mi přijde, že třeba ta holka na lavičce by takového blázna asi tak v klidu dlouho neposlouchala, ale bylo potřeba, aby se hlavní hrdina vyžvejkl. A popravdě, některé scény mi přijdou, že jsou dost vata, protože od určité chvíle víme, a tak není o čem točit, ale film stejně pak ještě jede tak deset minut. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

První časová smyčka v historii, kterou se naprosto očividně inspirovali všichni další tvůrci s tímto tématem. K tomu dost drsný konec, takže já jsem i přes lacinější zpracování maximálně spokojený. V rámci tohoto subžánru se jedná o jeden z těch lepších filmů. 90% ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl velice překvapený. Zpracování je rozhodně slabší, než třeba v Na hromnice o den více, ale ten závěr mě dostal. Nepřišlo mi to neoriginální. Krátká stopáž filmu je využita víc než dobře. Ta beznaděj je totiž zobrazená dokonale. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že je to VŮBEC první film s motivem ČASOVÉ SMYČKY. To je můj oblíbenej žánr, nebo přesněji - tyhle filmy baštím. Tenhle film je možná navíc současně poslední, kterej to divákovi neusnadní od té doby povinným happy endem. Pokud si hlavní hrdina jako jediný člověk na světě uvědomuje, že se čas na planetě Zemi zacyklil, tak má holt smůlu, nedá se s tím nic dělat, takhle už to bude zkrátka napořád... :) Sorry za prozrazenou pointu, snad neděláte tu chybu, abyste si četli komentáře dřív, než se podíváte na film. Takhle to mám třeba já, teprve teď si projedu 6 dřívějších hodnocení. Takže autorovi scénáře děkuji za objev časové smyčky pro oblast filmu, mnozí následovníci si s tímto motivem dokázali fantasticky vyhrát a výborně mě tím několikrát pobavili. Tato předloha byla hodně temná, bezútěšná, depresivní, ale byla první. A to se vážně cení. Respektive já to dokážu ocenit. ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Přímočaré, bez kudrlinek a vymyšleností si to jde za frustrujícím koncem. Od Kurtwooda Smithe skvěle zahrané, esence všech timeloop filmů. ()

Reklama

Reklama