Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane a Jeff Bluesovi jsou docela obyčejný manželský pár, který šťastně žije v New Orleansu a hodlají se věnovat jen svým potomkům. Nikdo by netušil, že oba byli ještě tvrdými agenty FBI, kteří se stáhli do ústraní kvůli rodinnému blahu. To se však změní, neboť Bluesovi se ještě jednou stanou agenty a pronásledují nebezpečnou superšpionku Novacekovou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Tahle pohodová parodie na super agenty Vám zpříjemní nedělní odpoledne a rozhodně pobaví svou lehkostí a nadhledem. Mega sympat'ák Dennis Quaid si roli náramně užívá,Kathleen Turner zdárně sekunduje i když tu agentku jí uvěříte jen stěží, ovšem největším esem celého filmu je úžasný Stanley Tucci v roli potrhlého zabijáka-nešiky,,Jsem Muerty - jako smrt'' fakt hustý! Pidirolička pana Třísky snad ani nestojí za zmínku,ovšem závěrečná rvačka Kathleen a budoucí macechy Harryho Pottera v kaluži bláta,to je jiná káva a to doslova.Budete se divit že tam holky vůbec vlezly brrr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ubohá kravina, tohle mi vůbec nepřipadlo vtipný a ani nevim co si od takovýhle debility mohli tvůrci slibovat. nepomůžou tomu ani Kathleen Turner a Dennis Quaid, spíš se v tom ztrapňujou než že by se to se to snažili nějak pozvednout. A ty scény s dítětem, který maj jakoby vyznít vtipně, když se něco řeší nebo tam je něco trochu akčního, jsou totálně ubohý. Tohle by se nemělo pouštět ani na nově ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechovka se sympaticky drsným Dennisem Quaidem, uhozeně komickým a stále otloukaným Stanley Tuccim a směšně nepřesvědčivou Kathleen Turner. Námět i scénář jsou jen průměrné, mnoho vyloženě legračních scén tenhle film taky nenabízí, ale pokud se člověk večer doma nudí a náhodou běží zrovna tohle v televizi, klidně k ní usedněte, myslím, že se nudit budete rozhodně méně, než kdyby jste jen koukali do zdi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro bezpečí své rodiny jsem dříve odmítal nabídky tajných služeb na spolupráci a se smutkem v očích házel jejich tučné šeky do kamen. Poťouchlý úsměv Bluea mi však ukázal, že když na to chlap má, tak se nemá čeho bát, i když se k němu několikrát denně blíží sama Smrt - tedy Muerte s nožíkem. Podobných pohodovek bych si určitě zasloužil vidět víc, ale chápu, že měšec filmového studia po premiéře takového snímku příliš neztloustne. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak tady vidím to hodnocení, najust si přihodím! Moje argumentace bude následovná; pohodové tempo, vtipné ústřední duo, boží Stanley Tucci, a rajcovní bahenní zápas. Proti hovoří příšerný novácký dabing vedlejších postav, krapet zcestný překlad názvu, a nepřeslechnutelná zmínka o Československu. Drazí Američané, já bych vám na mapě asi také neukázal úplně přesně, kde leží Oklahoma. Ale povím vám, že kdybych ji chtěl zmínit ve svém filmu, asi bych se někde optal, jestli z ní náhodou nejsou Okla a Homa. Ale jinak palec nahoru! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Podle postavy z filmu se jmenuje známá česká punková skupina Muerti. (Koxman)

Reklama

Reklama