Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane a Jeff Bluesovi jsou docela obyčejný manželský pár, který šťastně žije v New Orleansu a hodlají se věnovat jen svým potomkům. Nikdo by netušil, že oba byli ještě tvrdými agenty FBI, kteří se stáhli do ústraní kvůli rodinnému blahu. To se však změní, neboť Bluesovi se ještě jednou stanou agenty a pronásledují nebezpečnou superšpionku Novacekovou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Sobotní oddechovka, ale s dobrým obsazením. Pominu-li hlavní hvězdný pár, tak bezvadná Fiona Shaw, tetička Dursleyová. Jako Češka Pauline Novaceková. Už kvůli tomu by měl člověk najít chvilku a koukat se. Sametová revoluce a Tříska v pidiroli s revolverem, dobrá kombinace. Stejně jako hra na hodného a zlého policajta. Zajímalo by mne, zda v originále mluvili Turner a Quaid také rusky. „A děkujeme vám, že cestujete s českými aerolinkami.“ ()

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Tahle pohodová parodie na super agenty Vám zpříjemní nedělní odpoledne a rozhodně pobaví svou lehkostí a nadhledem. Mega sympat'ák Dennis Quaid si roli náramně užívá,Kathleen Turner zdárně sekunduje i když tu agentku jí uvěříte jen stěží, ovšem největším esem celého filmu je úžasný Stanley Tucci v roli potrhlého zabijáka-nešiky,,Jsem Muerty - jako smrt'' fakt hustý! Pidirolička pana Třísky snad ani nestojí za zmínku,ovšem závěrečná rvačka Kathleen a budoucí macechy Harryho Pottera v kaluži bláta,to je jiná káva a to doslova.Budete se divit že tam holky vůbec vlezly brrr. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro bezpečí své rodiny jsem dříve odmítal nabídky tajných služeb na spolupráci a se smutkem v očích házel jejich tučné šeky do kamen. Poťouchlý úsměv Bluea mi však ukázal, že když na to chlap má, tak se nemá čeho bát, i když se k němu několikrát denně blíží sama Smrt - tedy Muerte s nožíkem. Podobných pohodovek bych si určitě zasloužil vidět víc, ale chápu, že měšec filmového studia po premiéře takového snímku příliš neztloustne. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechovka se sympaticky drsným Dennisem Quaidem, uhozeně komickým a stále otloukaným Stanley Tuccim a směšně nepřesvědčivou Kathleen Turner. Námět i scénář jsou jen průměrné, mnoho vyloženě legračních scén tenhle film taky nenabízí, ale pokud se člověk večer doma nudí a náhodou běží zrovna tohle v televizi, klidně k ní usedněte, myslím, že se nudit budete rozhodně méně, než kdyby jste jen koukali do zdi. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľmi trápna snímka. To ma mrzelo najviac. Ako sa ústredná dvojka hrala na neporaziteľných a Stanley Tucci hral úplného neschopného idiota. Jediná hviezda za stále pekelne sexi Kathleen Turner. Snímka by mohla byť možno aj veľmi zábavnou prehliadkou, keby scenárista lepšie zapracoval na spracovaní námetu. Napokon vznikol málo vtipný a trúfam si povedať, že aj miestami dosť nudný film, kde je veľa vtipov a gagov skôr kŕčovitých.Treba uznať jedno - Kathleen Turner a Dennis Quaid k sebe naozaj pasovali. Uveril som im ich lásku a nebol by som prekvapený, keby boli manželia aj v skutočnosti. Názov tejto snímky mi spôsobuje deja vu, neviem odkiaľ mi ten názov rezonuje a tak som myslel, že to bude kultová snímka, no kruto som sa mýlil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Podle postavy z filmu se jmenuje známá česká punková skupina Muerti. (Koxman)

Reklama

Reklama