Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Andersonová a Tommy Lee se setkají, berou drogy a vezmou se... to vše v průběhu čtyř dní. (Disney+)

Recenze (11)

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Natočené je to pekne, ale ak sa tak zamýšľam nad reálnymi predlohami hlavných hrdinov, je mi celkom smutno, a zároveň ma to utvrdzuje v tom, že by som sa do podobnej spoločnosti a brandže nikdy nechcela dostať, keďže si tam ľudia myslia, že láska a sexuálna príťažlivosť je to isté, manželstvo považujú za vec, ktorú môžu za život zažívať xykrát a vrcholom zábavy sú večierky s drogami. Asi som veľký konzervatívec, ale Pamelka ani Tomminko v reáli asi veľa rozumu pobrať nestihli.⚪Highlighty dielu sú: debata s vlastným ,,druhým ja" :D a krásne cringe scéna, v ktorej sa obaja spoznávajú a bavia o tom, čo by o sebe už dávno mali vedieť a zisťujú, ako odlišní sú. To je tak bizarné, až ma teší, že môže byť niekto tak blbý, že sa berie po 4 dňoch známosti.⚪ ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ulítlá nostalgie pokračuje. „Slušňáci jsou vítáni!“ Nejlépe nějaký právník nebo účetní. Anebo taky ne. Mexický Cancún, kam jede Pamela pracovně, leccos zvrátí. „Otravuje“ ji totiž jistý výstřední bubeník, kterého si (ovšem) po čtyřdenní známosti (tyhle čtyři dny se proměnily v jeden velký mejdan) vezme za manžela a odstartuje bouřlivé střídání vášnivých vzplanutí a žárlivých scén. Ale ještě předtím vezme Pamela ve společném hnízdečku lásky spontánně do ruky poprvé kameru. Popelka Lily James je k zulíbání, démonický Sebastian Stan na přes držku. Ona trefila gesta a pohyby, on aroganci a neurvalost. Maskéři na jedničku podtrženou. PS: Samozřejmě všichni dobře víme, že Pamela vstupuje do manželských svazků opakovaně, někdy to klapalo (dokonce celé) měsíce, jindy se stihla rozvést jen pár dnů od sňatku. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda minisérie 'Pam & Tommy' zachycuje divoké vzplanutí neobvyklé lásky mezi Tommy Leem (démonickej Sebastian Stan) - bubeníkem ikonický hardrockový kapely Mötley Crüe - a Pamelou Anderson (femme fatale Lily James) - nejslavnější kanadskou herečkou tehdejší doby, sexsymbolem 90. let a hvězdou kultovního seriálu 'Pobřežní hlídka' - kteří se vzali jen 96 hodin poté, co se navzájem poznali. Craig Gillespie tuhle nevšední romanci taky pojal s láskou, láskou k filmovýmu řemeslu, díky čemuž nabízí sofistikovaný formální pozlátko, který se v rámci televizního formátu jen tak nevidí...... Každopádně nikdy bych si netroufal tvrdit, že by se filmové či seriálové role Pamely Anderson mohla chopit jedna z mých nejoblíbenějších hereček, Lily James – už jen z toho důvodu, že jí ani v nejmenším není podobná. Opak je však pravdou. Lily je také jednou z nejtalentovanějších britských hereček současnosti, tudíž kdekoho nepřekvapí, že se špičkovou pomocí maskérů dokázala perfektně ztělesnit excentrickou osobnost, specifické charisma, naivitu i temperament Pamely, být její věrohodnou kopií a celou show si tak ukrást pro sebe. Scénka s hádkou mezi Tommym a jeho penisem ženiální. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to nádherné a zvrácené zároveň. Udělat tuhle epizodu nemohlo být pro scénáristy moc těžké, prostě dáme k sobě 2 odlišné osoby co absolutně postaví celou epizodu naruby. Představitelé obou hlavních postav předvádějí skvělé počiny. Takhle epizoda (ve které se vlastně nic nového nestane) je naprosto úžasná a příšerná zároveň - pěkně se na to dívá, ale chvilkami mi z toho bylo zle. Především z Tommyho, kterého bravurně ztvárňuje S. Stan. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že pro příběh bylo opravdu nezbytné tuto epizodu natočit. Samotná struktura je dobrá, ale to zpracování není úplně tak rafinované, jak bych si představoval a nemusí se jednat o čisté zázraky. Lily James je skvělá Pam, nemůžu ji ani vůbec poznat a roli ji věřím na sto procent. Sebastian Stan si roli bláznivého Tommyho užívá, ovšem mi přijde jeho charakter dost přestřelený. Vím, že Tommy Lee byl vždy bouřlivák, ale tady to spíše podkopává nutkavá potřeba komediálního odlehčení a to na úrovni producenta Rogena a takový humor já mám sice rád, ale úplně mi samotnému nesedí k vyprávění tohoto příběhu a proto doufám, že se v dalších epizodách bude režie víc soustředit na dramatičtější stránku tohoto bizarního vztahu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně v baru, kdy Tommy (Sebastian Stan) vypráví o mravencích, popisuje události, které se staly na tour s Motley Crue a Ozzym Osbournem v roce 1984, kdy sám Ozzy mravence šňupal. (Korkyist)

Reklama

Reklama