Reklama

Reklama

Pam a Tommy

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 38 min (Minutáž: 33–52 min)

Tvůrci:

Robert Siegel

Kamera:

Paula Huidobro

Hrají:

Lily James, Sebastian Stan, Nick Offerman, Taylor Schilling, Seth Rogen, Andrew Dice Clay, Spenser Granese, Mozhan Marnò, Pepi Sonuga, Johnny Rey Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Minisérie Pam a Tommy je zasazena do divokých dob vzniku internetu a založena na neuvěřitelném pravdivém příběhu sexuální videonahrávky Pamely Andersonové (Lily Jamesová) a Tommyho Lee (Sebastian Stan). Video ukradené z jejich domu nespokojeným řemeslníkem (Seth Rogen) se z undergroundové zajímavosti na VHS stalo celosvětovou senzací, když se roku 1997 objevilo na internetu. Tato minisérie obsahuje vše – příběh lásky, zločin i varování pro ostatní. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Timak k tomuto seriálu (7)

Pam a Tommy (2022) 

Za mě solidní 4*. Já se řadím mezi ty diváky, kteří naopak ocení hlavně první dva díly. Ty jsou za mě naprosto top. Potom to upadne do jakého si patosu a nejede to úplně lehce. Ale poslední dva díly jsou zase hodně dobrý a ve finále je to vlastně hrozně smutný příběh. Dobrá práce - především od Lily - to je fakt nářez, co ta holka předvádí. Sebastian taky hodně dobrý. Trocha zamrzí nedořešené osudy některých postav. Ale jinak za mě super. ()

Bušení a přirážení (2022) (E01) 

Tak tohle mě fakt baví. Sebastian je totální magor (ale jenom v tom dobrým), Lily je prostě boží a Seth je borec. Jako cásting je naprosto dokonalý, až je mi fakt líto, že se to takhle nestalo. Nemůžu se dočkat, kam mě to ještě zavede. ()

Miluju tě, Tommy (2022) (E02) 

Jako vážně, tohle nemá obdoby. Fake penis v plné kráse - to je paradoxně nejméně zábavná pasáž, i když "chlapci" hází jednu hlášku za druhou. Fakt nechápu, jak holka z Baby driveru či Yesterday může takhle věrně zachytit Pamelu ve 100% uvěřitelné formě. Sebastian je zvíře, které nemá konkurenci (snad jen Sascha Baron Cohen by mohl být důstojný protihráč). Ke všemu úžasný soundtrack - já nemůžu jinak, než plný počet. ()

Jane Fondová (2022) (E03) 

No, až mi jí bylo líto, holky jedny bloňďatý. Tenhle díl výrazně ubere na rychlosti, což seriálu trochu škodí. Každopádně ale prostor, co dostali vedlejší postavy, je dobře využit (hlavně Taylor Schilling). A Edward Penishands neměl chybu. ()

Odborník (2022) (E04) 

Další zajímavý díl. Hrozně se mi líbí, že postavy nejsou jednotvárné, ale postupně odlupují vrstvy, jako nějaká obří cibule. Co se zprvu zdálo, jako bezduchá kokotina dvou hloupých lidí, je vlastně něco úplně jiného. Doporučuji. ()

Pamela v říši divů (2022) (E06) 

Lily James je neskutečná. Fakt je mi té holky (real Pamela) líto. A to jen díky Lily a její performance. ()

Související novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama