Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rand spojí síly se starým známým ze světa porna, aby mohli nahrávku distribuovat. (Disney+)

Recenze (6)

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dávnejšie som sa zamýšľal nad tým, ako je možné, že taká stupidita ako Baywatch mala taký obrovský úspech. Ale daľšia skvelá časť, skvelý retrovýlet do začiatkov internetu, Cardigans... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě daleko příjemnější a zajímavější epizoda než ta šílená a na hlavu postavená předešlá epizoda. Dějová linie Randa a řešení všech možností jak předat záběry z kazety veřejnosti v 90. letech je naprosto bravurně provedena. 90. hudební play-list tomu také pomáhá. Mezitím můžeme vidět i to, že Pam by si ráda pro jednou zahrála i v záběru, kde nejde jen o její tělo. Největší pecka této epizody byla hláška při točení porna: "Tvařte se smutně, jste v žaláři". ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, až mi jí bylo líto, holky jedny bloňďatý. Tenhle díl výrazně ubere na rychlosti, což seriálu trochu škodí. Každopádně ale prostor, co dostali vedlejší postavy, je dobře využit (hlavně Taylor Schilling). A Edward Penishands neměl chybu. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popelka Lily James je k zulíbání, démonický Sebastian Stan je skvělý. Přejí si miminko, ona navíc trochu toho hereckého prostoru. Jenže producenti chtějí vyslat do televizního světa co nejvíc jejího odhaleného pozadí. A Seth Rogen (truhlář Rand) zase jejich (ukradenou) skandální nahrávku, u které si bude chtít každý chlap rozepnout kalhoty. Ovšem cesta k divákům bude „nečekaně“ trnitá. Začínám mít nicméně obavy, zda téma dokáže obstát pro osm epizod. Zatím tu máme trochu na sílu přihozenou Randovu kamarádku, kterou léta miluje a pro kterou usilovně shání starý plovákový ventil na záchod. Nicméně režisér Craig Gillespie už třeba dramaty Lars a jeho vážná známost nebo Já, Tonya prokázal, že mu práce s bizarními postavami jde a že mu retro atmosféra poměrně sedí. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lily James je prostě k sežrání v tomhle ohavně přehnaném hávu a rozpoložení. A Setha Rogena bych rád vídal už jen ve vážnějších rolích. Jdou mu mnohem líp než ty rádoby komediální, díky kterým si nevydobyl nejlepší renomé. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama