Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy konfrontuje Randa na parkovišti stadionu Dodgers. (Disney+)

Recenze (5)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 2 epizodách se konečně vrací Rand, aby po zjištění kdo nahrávku ukradl začal čistit vzniklé problémy. Tak jak to na nelegálním trhu bývá zvykem, v nouzi se k Vám všichni otočí zády. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli vám v sedmém díle už přijde, že se trochu točíme v kruzích a přešlapujeme na místě, stejně jste nesmírně zvědaví, jak to celé dopadne, pokud jste, stejně jako já, v době této aféry ještě nebyli na světě. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rand je v koncích. Kamarádka Erica ho vykopla, bývalý společník mu nebere telefony, pan Peraino chce přitom zpátky své investované prachy. Mohl by „pomoci“ Tommy, ale ten raději škrtne sirkou. Pamela nechce být jen tou, která kariéru strávila běháním v červených plavkách. S Barb Wire ale díru do filmového světa určitě neudělá. A sexuální páska prostě pořád hraje první housle. Popelka Lily James je k zulíbání, trefila gesta, intonaci, maskéři si zaslouží poklonu. Sebevědomé hovado Sebastian Stan přitahoval víc pozornosti zejména v první polovině série, kdy jeho pověstná neurvalost prostě bavila. Teď už byl víc umírněný, což je vlastně dost škoda. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále to nie je nuda ani omylom, nech už sú niektoré situácie aspoň trochu založené na pravde alebo kompletne vymyslené, ale začínam mať pocit, že to mohlo kľudne mať ideálne 6, maximálne 7 častí, linka s Randyho ex je viac menej úplne zbytočná a takých situácii by sa tam našlo viac. Opäť sa ale musím skloniť pred hereckým výkonom Lily James, keby mala o trochu väčšie balony, tak som si 100% istý, že to je samotná Pamela. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama